Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabblån SMS

Vill du använda SMS för att ta ett snabblån så är det ett så kallat SMSlån du letar efter. Att ta ett snabblån genom SMS är både snabbt och enkelt något som legat bakom de stora framgångarna denna typ av lån har haft under senare år.

Var hittar man ett snabblån via SMS?

Det finns många alternativ för dig som vill ta ett snabblån genom via telefonen. Långivare som erbjuder denna typ av lån har ökat kraftigt under senare år. Du kan t ex hitta ett antal långivare som har snabblån lite längre ner på denna sida. Du hittar där även en snabb överblick över vad det kan tänkas kosta för dig att låna.

Mer om att ta ett snabblån kan du läsa på vår sida som beskriver lite mer ingående hur det går till att ta lånet. Dock är det inte något direkt svårt så det är inget du behöver oroa dig för.

Vilka villkor gäller vid snabblån via SMS?

Du kan räkna med att det kostar ungefär 300 kr att låna 1 000 kr genom ett snabblån. Tar du ett lån på mer kommer lånet att kosta lite mer att ta. De stora lånen som ligger på 10 000 kr och som ska återbetalas efter 90 dagar kan utan problem kosta över 2 000 kr.

Återbetalningstiden på ett snabblån är väldigt kort. Långivaren kommer att kräva pengarna åter efter 30 - 90 dagar. Se därför till att du efter denna tid har pengar på kontot så att du slipper råka i några ekonomiska problem.

Det är viktigt att du läser igenom de olika långivarens villkor för utlåning. Vissa långivare säger t ex att de inte har någon ränta och försöker få dig att tro att de är billigare därför. Det vanliga är då att de har andra avgifter som jämnar ut priset mot de långivare som har ränta på lånen. Läser du villkoren noga när du tar ditt snabblån kommer du att få koll på allt detta och därmed inte råka ut för några otrevliga överraskningar.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning