Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabblån

Ett snabblån är en form av lån som har blivit väldigt populärt på senare år. Förmågan att väldigt snabbt kunna få till sig pengar till något önskat har gjort att denna form av lån har växt så. Det viktiga när man tar ett snabblån är att man funderar igenom det noga innan. Lite längre ner kan du läsa lite tips vi vill dela med oss.

Det trevliga annars med ett snabblån är att du kan ha de lånade pengarna på kontot inom några få minuter med lite tur. Detta om du ansöker under normala arbetstider.

Hur stort kan ett snabblån vara?

Ett snabblån är normalt alltid ett litet lån därför skulle man inte vara helt fel ute om man kallade ett snabblån för mikrolån. Den vanligaste summan som du kan låna hos långivare som erbjuder snabblån är mellan 1 000 - 5 000 kr. Sen finns det vissa långivare som har snabblån på så låga summor som 500 kr det finns även andra låneinstitut som lånar ut upp till 10 000 kr och ibland även ännu mer..

Vad gäller för ett snabblån?

För att få ta ett snabblån krävs det att du är myndig (ibland kan det krävas att du är ännu äldre) och har en ekonomi som är kapabel att betala tillbaka. Långivarna har olika regler när det gäller betalningsanmärkningar vissa låneinstitut godkänner ansökan även om man har anmärkningar medan andra tvärt säger nej. Får du ett lån kan du räkna med att ha en kort återbetalningstid på enbart 30 - 90 dagar. Hur lång löptiden är styrs dels av storleken på lånet där de större ofta har längre löptid och vilka regler som långivaren har. Hos en del långivare kan du välja själv bland de tre alternativen medan andra har fasta alternativ.

Att tänka på när man tar ett snabblån

Här nedan hittar du några snabba punkter som det är bra att tänka på när ska besluta dig ifall ett snabblån är en bra idé eller ej.

  • Jämför olika långivare så att du är säker på att det priset du betalar för ditt snabblån är så lågt som möjligt. Du kan t ex jämföra priser här på sidan eller någon annan liknande sida.
  • Ett lån på 1 000 kr kostar cirka 200 kr att ta. Ett lån på 2 000 kr kostar cirka 350 kr. Ännu större lån kostar självklart mer att ta, ett lån på 10 000 kr under 90 dagar kostar vanligen över 2 000 kr.
  • Se till du verkligen behöver ta lånet då alla lån kostar pengar.
  • Använd inte ett snabblån för att betala av andra skulder. Det har en tendens att leda fram till problem månaden efter när ännu mer pengar ska betalas.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett Snabblån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning