null

Hitta bästa och billigaste lånen

I våra jämförelser kan du enkelt och snabbt se vilka långivare som är billigast när det gäller privatlån, bolån, SMSlån etc. Jämför räntor, avgifter och villkor så att du kan hitta lånet som passar dig bäst. Jämför lån med betalningsanmärkning, jämför låneförmedlare osv.

Du som är intresserad av att hitta så bra och billiga lån som möjligt kan ta hjälp av våra jämförelser av olika lån. Vi jämför räntor och avgifter för olika typer av lån så som bolån, SMSlån, privatlån med flera så att du enkelt kan se vilka lån som är billigast. Vi jämför samma typ av lån från olika banker och långivare så att du kan se vilken långivare som är bäst på en viss typ av lån. Klicka dig in på den typ av lån du är intresserad av och börja jämföra direkt.

Varför jämföra lån?

Att jämföra kostnader och andra villkor för ett framtida lån är väldigt viktigt då det kan spara dig pengar. För stora lån som bolån kan en ränteskillnad på 0,2 % bli mycket pengar med tiden då lånet dels är stort och har en mycket lång löptid. Privatlån är inte lika stora men där varierar ofta räntenivåerna mer vilket får en stor inverkan på kostnaderna.

Mindre lån som sms lån varierar också väldigt mycket i pris. Exempelvis för ett lån på 3 000 kr kan det utan problem skilja 400 kr i pris. Detta gäller för återkommande kunder. Nya kunder kan ibland låna gratis vilket gör att skillnaden är ännu större.

Vidare är det viktigt att ha koll på vilka andra villkor som gäller för lånet. Löptid är en sak som är viktig att hålla koll på exempelvis. Genom att ha koll på alla villkoren som en långivare ställer minskar du risken för ovälkomna överraskningar senare när du har lånat pengar.