Jämför långivare?

Kolla in alla våra jämförelser av lån

null

Populära långivare / låneförmedlare

Här listar vi några av de allra mest populära långivarna, så att du snabbt kan kolla in deras sidor med information, räntor och annat intressant.

Låneförmedlare:

Banker

null

Vill du jämföra lån? Kolla in våra jämförelser!

Vi har massor av jämförelser av privatlån, bolån, SMSlån osv. Gå direkt och jämför lån istället om du vill hitta en billig långivare och låna pengar.

Här inne finner du information om alla större banker och långivare som erbjuder lån. Inne på respektive banks eller långivares egen artikel kan du läsa en del om vilka räntor och avgifter som erbjuds, vilka typ av lån som denna långivare har i sitt utbud och lite allmän information som kan vara bra att veta.

Där inne finner du aktuella räntor / avgifter för olika lån så som privatlån, bolån och SMSlån beroende på vilken långivare du tittar på. På så vis kan du snabbt se hur mycket ett lån kostar och vad som gäller i övrigt för den aktuella långivaren.

Du kan även enkelt klicka dig vidare till alla långivares egna webbsidor ifall du är intresserad av att läsa vidare eller för att eventuellt ansöka om ett lån. Du kan ansöka om ett lån direkt via oss genom att klicka dig vidare och göra en ansökan direkt online.

Vikten av att kolla upp långivare innan man lånar

När man funderar på att låna pengar eller att börja spara på sparkonto etc och ska välja en bank eller annan långivare ska man givetvis inte bara ta första bästa man ser eller samma bank som ens föräldrar har använt osv.

Man bör alltid överväga alla alternativ och se vad olika långivare erbjuder innan man väljer. Det kan finns de som har klart billigare och bättre lån eller bättre villkor, service eller annat och som kan påverka valet.

Ta dig alltså tid att läsa på lite om olika banker / låneinstitut innan du bestämmer dig. Istället för att gå in på alla deras webbsidor för att få information kan du få allt du behöver hos oss. Vi har samlat den allra viktigaste infon om massor av välkända långivare.

Titta in och kolla på deras utbud av lån och andra banktjänster, kolla deras ränta och avgifter och se vilka krav de har för att du ska bli godkänd för ett lån. Du kan sedan gå vidare och göra ditt val.

Du kan enkelt hitta billigaste lånen med våra jämförelser

Ifall du är ute efter ett lån och vill hitta det bästa och billigaste lånet kan du spara lite tid genom att kolla på våra jämförelser av lån.

På så vis får du olika typer av lån jämförda i smidiga och överskådliga tabeller och kan se vilken bank eller långivare som är billigast på just den typen av lån just nu.

Du kan enkelt sortera på lägst ränta eller på något annat som du tycker är viktigt. Du kan även filtrera långivare efter vilka som godkänner betalningsanmärkningar och liknande, för att snabbare hitta ett lån som passar just dig.