Alltomlån.com är en informationssida om lån samt en jämförelsesida som jämför banker och långivare för att besökarna ska kunna hitta de bästa och billigaste lånen på ett enkelt och smidigt sätt. Vi har stor fokus på artiklar med information om olika typer av lån, tips och guider som hjälper dig när du vill låna samt t ex en ordlista och annat bra.

Vårt mål är att erbjuda så mycket kostnadsfri hjälp som möjligt till den som är intresserad av lån och krediter och att den som vill låna pengar snabbt kan titta i våra jämförelser och på så vis hitta banker och långivare som passar dem.

Vårt ansvar

Vi försöker hålla våra artiklar uppdaterade så gott vi kan men det kan hända att information som vi har inte längre är aktuell. Vi går igenom våra artiklar och uppdaterar med jämna mellanrum men en del saker kommer tyvärr att bli fel då och då. Läs alltid på mer innan du tar några beslut utifrån fakta som vi presenterar, så att det blir rätt.

Detta kan gälla även för räntor och avgifter för långivare eller annan information såsom villkor, typer av lån som erbjuds eller öppettider / kontaktuppgifter etc. Du bör alltid kontrollera räntor och avgifter etc hos den långivare du vill låna från innan du ansöker.

Ditt lån är ett avtal mellan dig och din långivare och vi har inget med detta att göra. Vi endast informerar om och länkar till långivare. Vi tar inget ansvar för avtal du ingår med tredje part eller att informationen på vår sida är korrekt. Vi lånar heller inte själva ut pengar och kan inte hantera frågor som rör lån du har, även om du tagit dem efter att ha besökt vår sida.

Finansiering av vår sida

Vår sida finansieras genom reklam. Vi får normalt en viss summa i provision från banker och långivare om någon skulle ta ett lån efter att ha hittat till dem via oss. Ett sådant lån kostar inget mer för låntagaren och provisionen kommer direkt från långivaren.

Vi undviker alltid att favorisera långivare baserat på hur stor provision de erbjuder och försöker alltid presentera alternativ utifrån lägsta räntan eller bästa erbjudandet osv. Eventuella betyg vi sätter baseras också på fakta och inte på vem som betalar bäst.

Allting på vår sida är gratis för besökarna och det tillkommer som sagt aldrig några extra kostnader för att ni har använt vår sida eller lånat genom oss.

Säg till om det är något

Hittar du något som är fel eller om du har en fråga om lån som du tror att vi kanske kan svara på, tveka då inte att höra av dig. Vi uppskattar att du tar dig tid att kontakta oss. Du kan även kontakta oss om eventuella samarbeten och annat. Maila gärna – mer information finns på vår kontaktsida!