Jämför kontokrediter

Kolla in vår stora jämförelse av krediter

null

Sugen på en onlinekredit? Jämför krediter här!

En kontokredit är en bra buffert att ha redo. Vill du ha en kredit med bra ränta kan du kolla på vår stora jämförelse där vi har räntor, avgifter och villkor för många kreditgivare.

Ibland är ett vanligt lån inte den bästa lösningen på ditt behov. Det finns alternativ som har sina specifika fördelar och ett sådant alternativ är en kontokredit. En kontokredit, eller onlinekredit för de tillfällen man kan fixa allting på Internet, är en kredit som funkar ungefär likadant som ett kreditkort (vilket vi också har en avdelning om som du kan besöka här).

Skillnaden är att en kontokredit / onlinekredit funkar så att du får pengarna som du behöver utbetalda till ditt konto istället för att du har ett kort som du handlar med direkt. Detta gör att du har lite mer frihet och flexibilitet när du ska använda pengarna.

Låna bara exakt det du behöver

En stor fördel med att ha en stående kredit istället för att ta ett lån är att man kan utnyttja exakt så mycket pengar som man behöver precis vid varje tillfälle, så att man aldrig lånar onödigt mycket. En annan fördel är att man skaffar sin kontokredit i förväg och så finns den där redo att utnyttja när behovet uppstår. Man kan då få sina pengar direkt utan att behöva gå igenom processen med att ansöka om lån, vänta på svar och sedan vänta på utbetalningen. Allt är redan klart.

En kontokredit eller onlinekredit kan användas som en smidig buffert för de där oväntande utgifterna. Till skillnad från ett lån så finns krediten alltid kvar och går att utnyttja fler gånger om. Du kan utnyttja en del av krediten en gång och sedan resterande belopp en annan gång. Om du betalat tillbaka krediten så kan du också alltid utnyttja hela beloppet igen och igen flera gånger, vilket ju inte funkar med ett lån.

Här kommer vi lägga ett antal bra och informativa artiklar om hur kontokrediter fungerar, vad man ska tänka på när man väljer kredit, hur man bäst jämför olika kontokrediter och kreditinstitut osv. Vi har även en egen stor jämförelse av onlinekrediter där du kan kolla upp räntor och avgifter och andra villkor, så att du kan välja den bästa och billigaste krediten.