Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Låna direkt

Ibland uppkommer det en ekonomisk situation som innebär att man vill låna pengar direkt. Det kan dels vara att man får en oväntad utgift som man inte riktigt kan få in i sin månadsbudget eller så kan det vara att man helt enkelt blir sugen på att köpa något eller göra något även om pengarna inte räcker till i plånboken för ögonblicket.

Oavsett vad skälet är kan det ibland vara bra att kunna låna pengar snabbt, utan för lång väntetid från att man skickat in en låneansökan tills dess att pengarna betalas ut och finns tillgängliga. För den som vill låna snabba pengar finns det idag lite olika alternativ då många långivare är ganska duktiga på att betala ut pengar snabbt när man väl blivit godkänd.

Hur snabbt det går att låna är mycket beroende av vilken typ av lån du söker och hur mycket du vill låna. Den snabbaste typen av lån är troligen ett mikrolån då du kan få pengarna på några minuter upp till max en dag efter att du blivit godkänd. Den här typen av lån är smidigt när man behöver en mindre summa pengar lite snabbt men det är även lite högre kostnad och du ska betala tillbaka pengarna inom en ganska kort tidsram.

Ett privatlån går att få utbetalt inom några dagar efter det är sökt. Bolån som är den största av de vanligaste typerna av lån har man ofta (förhoppningsvis) sökt i god tid då man vill ha ett lånelöfte när man tittar på bostaden. Ett lånelöfte går dock att få väldigt snabbt hos de flesta banker, så ifall du är sugen på en ny bostad kan du titta in och få ett lånelöfte där du kan se hur mycket du får låna.

Låna direkt – Mikrolån

Detta är den snabbaste typen av lån som det går att hitta. Att lånen ofta även kallas för snabblån är därför inte så speciellt konstigt. Ansökningar går att skicka in dels direkt på nätet eller med hjälp av sin mobiltelefon. Ansökningar godkänns ofta inom några minuter efter inskickningen.

Lånet betalas sedan ut direkt förutsatt att du söker lånet när låneinstitutet har kontorstid. Vanligt är att instituten säger att ansökningar som godkänns innan 13:00 på en vardag innebär att pengarna finns på kontot senast 17:00 samma dag. Ansökningar senare på dagen eller på helgen innebär oftast att pengarna betalas ut nästa vardagsmorgon.

Låna direkt – Privatlån

Att ta ett privatlån går inte lika snabbt som ett mikrolån. Detta har till stor del att göra med att du ska skicka in ett skuldbrev till banken för att få lånet slutligen godkänt. Skickar du in en ansökan på nätet kommer du snabbt att få ett svar om de godkänner din ansökan eller ej.

Detta är dock inte det slutliga beslutet utan du får antingen ladda ner ett skuldbrev eller få det hemskickat till dig. När du sedan har skrivit under detta och skickat in det kommer banken att göra det slutliga beslutet, har du blivit preliminärt godkänd ska det mycket till om du inte ska bli godkänd sen förutsatt att inget konstigt har hänt med din ekonomi.

Efter det att skuldbrevet är inskickat kommer det att gå ganska snabbt till dess att lånet betalas ut. Det är alltså inte ett lån som du får direkt med det är ett ganska snabbt lån ändå. Och vill du låna större belopp har du inget större val heller då det helt enkelt inte går snabbare.

Förbättra dina chanser att låna snabbt

Om du vill låna snabbt är det några saker som kan hjälpa dig. En av dessa är att använda Bank-ID eller E-legitimation. Dessa saker används för att signera saker online och som identifikation på nätet. En del banker och långivare använder sig av dessa i låneprocessen.

Istället för att du behöver skriva ut eller få lånehandlingarna hemskickade, skriva på dem och sen skicka in dem, kan du göra allting direkt på nätet. Det snabbar upp processen en del och då kan du få pengarna snabbare, vilket är fint för den som vill låna direkt och inte vänta.

Har du rätt bank kan detta underlätta lite när du vill ta ett mikrolån eller SMSlån. Vissa långivare samarbetar med specifika banker och då kan de betala ut pengar till sådana konton direkt, utan väntetid. T ex brukar ganska många kunna betala ut lite extra snabbt till Nordea personkonto. I detta fall gäller det kanske huvudsakligen att ha lite tur med vilken bank man har.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning