Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Internetlån 5000

Här kan du läsa lite snabbt om Internetlån på 5000 kr. Vi ska förklara vilka olika typer av lån du kan välja mellan och fördelar och nackdelar med dem. Du kan även hitta en lista med långivare som erbjuder dig att låna 5000 kr.

Fördelar med Internetlån

Internet är en hyfsat stor sak och det trevliga med detta är att det finns väldigt många tjänster och mängder av information att få tillgång till. Detta är en stor fördel om du vill låna 5000 kr då du enkelt får tillgång till alla långivare som lånar ut denna summa.

Detta gör att du kan jämföra priserna och villkor hos alla långivare för att på detta vis hitta det lånet som passar dig bäst. Ska du låna pengarna på något annat vi är det väldigt svårt att få denna överblick som kan spara dig ganska mycket pengar.

Att det sen är väldigt smidigt att låna pengar genom att skicka in en ansökan direkt på nätet måste ju också räknas som ett stort plus.

Längst ner på denna sida har vi listat ett antal långivare som du kan välja mellan om du letar efter ett Internetlån på 5000 kr. Vi har även skrivit lite kort info om de olika långivarna så att du får en uppfattning om vad som gäller.

Internetlån 5000 = Mikrolån eller privatlån

Ska du låna 5000 kr kan du välja mellan två olika typer av lån som är lite olika. Vi ska försöka att lite snabbt förklara fördelar och nackdelar med de olika typerna.

Privatlån

Privatlån är oftast ganska stora lån, men det finns även långivare som lånar ut så pass lite som 5000 kr. Fördelen med privatlån är att du kan låna pengarna på längre tid än vad som gäller för mikrolån. Priset blir oftast lite högre totalt för privatlån då du betalar ränta under längre tid. Men även om det är dyrare totalt är det en fördel att du betalar mycket mindre summor varje månad för lånet.

Mikrolån

Det är inte speciellt vanligt att det går att ta ett så pass stort mikrolån som på 5000 kr. Men det finns några långivare som lånar ut denna summa genom mikrolån. Dock kan det vara så att de kräver att du är tidigare kund hos dem för att få låna denna summa.

Fördelen med mikrolån är att det totalt oftast blir billigare än ett privatlån medan nackdelen är att lånet är mycket kortare. Du får räkna med att betala tillbaka pengarna efter 30 - 90 dagar.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning