Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån

Ett mikrolån är ett lån av mindre storlek som du snabbt och enkelt kan söka. Du kan normalt låna mellan 1 000 kr och till cirka 5 000 kr. Numera har det dock blivit ganska vanligt med långivare som lånar ut upp till eller t o m mer än 10 000 kr i form av denna låneform. Mikrolån har även en väldigt kort återbetalningstid nämligen så kort som 30 dagar.

Vad är nyttan med mikrolån

Mikrolånen är gjorde för att fylla en viss niche på marknaden. Mikrolånen är inriktade mot de som vill kunna låna små summor snabbt för att kunna använda pengarna till att kanske köpa något trevligt de stött på i en affär men som de inte kunnat köpa för tillfället. Detta då pengar för att täcka det inte har funnits på kontot.

Var och hur skaffar man ett mikrolån smidigast?

Att antingen skaffa det direkt här på Internet eller att göra det genom mobilen är de två absolut bästa alternativen. Söker du lånet på nätet är det bara att gå in på den bästa bankens hemsida och där fylla i det enkla låneformuläret som finns. Vi du använda din mobil så skickar du ett SMS till den önskade banken (numret finns på deras hemsida) och sedan kommer de att svara dig och be dig skicka in önskad information.

Bägge sätten innebär att du kan ha pengar på kontot inom ett fåtal minuter förutsatt du söker lånet under normala kontorstider.

Lite att tänka på när det gäller mikrolån

Återbetalningstid

Man måste ha koll att det är en väldigt kort återbetalningstid på mikrolån. Banken kommer att kräva betalning av dig efter 30 dagar. Se till att du har pengar på kontot efter 30 dagar så du kan betala tillbaka din skuld.

Lånebelopp

Ett mikrolån är till för de tillfällen du bara behöver låna ett par tusen kronor. Du kan ju nämligen inte låna några större summor vid varje tillfälle. Är det ett större lån som du letar efter är det troligen ett privatlån som du ska söka.

Det kostar att ta ett mikrolån

Det är viktigt att ha klart för sig att ett mikrolån inte är något speciellt billigt lån att ta. Du kan t ex räkna med att få betala 300 kr för ett lån på 1 000 kr. Fundera noga på om du tycker det är värt det eller ej.

Jämför olika mikrolån

Priserna hos de olika bankerna på mikrolån skiftar kraftigt. Därför är det ett väldigt bra tips att du kollar runt för att på detta viset försäkra dig om att du hittar det bästa priset.

Vi jämför olika mikrolån

Ha råd

Ska du ta ett mikrolån måste du se till att du har råd att ta detta lån. Det är inte värt att sätta sig i ekonomiska problem för ett mikrolån. Har du inte pengar att betala tillbaka lånet kommer det att tillkomma påminnelseavgifter och liknande. Men ännu värre är att du kan hamna hon Kronofogden vilket innebär ännu större problem.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta - Mikrolån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning