Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Internetlån 2000

Det finns klara fördelar med att låna pengar på Internet jämfört med andra metoder som står till buds. I just denna artikel ska vi försöka att hjälpa dig som är ute efter ett Internetlån på 2000 kr. Vi berättar lite snabbt hur det fungerar att låna på nätet och du kan även hitta flertalet andra bra länkar som kan hjälpa dig. Under artikeln hittar du t ex en jämförelse av kostnaderna från flera långivare. Där har vi för tillfället bara listat de som erbjuder mikrolån på 2000 kr men om du vill hitta någon annan jämförelse har vi det självklart också på vår avdelning där vi jämför lån.

Fördelar med att låna pengar via Internet

Hade det inte funnits några fördelar hade ju knappast något velat låna pengar via nätet. När du vill ta ett via nätet på 2000 kr är det stora fördelarna smidigheten och det faktumet att alla långivare har webbsajter där man kan låna ifrån.

Att det blir så smidigt är för att alltid finns ett enkelt formulär som du kan fylla i. Det som ska skrivas in i detta formulär är grundläggande information om dig som gör att långivaren kan ta ett beslut om du har en tillräckligt bra ekonomi för att klara av att betala tillbaka lånet. Sedan får du självklart också fylla i hur mycket du vill låna och vart pengarna ska sättas in. Vissa långivare använder sig av en ansökningskod som ska vara med i formuläret. Denna kod får du genom att skicka ett SMS till långivare. Det har dock blivit vanligare med att någon sådan kod inte används längre.

Den andra stora fördelen är just det faktumet att alla långivare erbjuder sina kunder att ta ett Internetlån på 2000 kr, alltså alla långivare som lånar ut denna summa. SMSlån och telefonlån är det långtifrån alla långivare som sysslar med. Att alla lånar ut pengarna på nätet för med sig att du kan jämföra priser hos många fler långivare och därmed har mycket större chanser att hitta den långivare som är billigast. Något som är viktigt att undersöka innan en ansökan om lån skickas in. Det kan nämligen skilja mycket i priser mellan de som lånar ut pengar. Och då erbjuder de samma lån bara priset som skiljer.

Tittar du längst ner på denna sida hittar du där en lista med ett antal låneinstitut som erbjuder dig att ta ett Internetlån på 2000 kr. Vi har även där lagt in vad det kostar att låna från de olika långivarna. Vill du ha en utförligare jämförelse kan du hitta en sådan på den sida där vi jämför mikrolån på 2000 kr.

Internetlån 2000 bara mikrolån?

Det är med några väldigt få undantag mikrolån som gäller om du vill låna en så liten summa som 2000 kr genom ett Internetlån. Det kan finnas någon långivare som erbjuder privatlån på 2000 kr men det är inte många alls som gör det. Några har dykt upp på marknaden som har privatlån av denna storlek. Det som både är en fördel och nackdel med dessa är att du har en längre löptid, det är minst ett år som gäller då. Vilket för med sig att månadskostnaden blir lägre men att det totala priset ofta blir högre.

Mikrolån är korta lån som sträcker sig under en mycket kort tid. De är speciellt designade för personer som är i behov av denna typ av lån. Därför har de flesta långivare en löptid på sina mikrolån som bara sträcker sig över 30 dagar. Maxlånet brukar ligga någonstans mellan 3000 till 5000 kr åt gången. Det finns långivare som erbjuder större lån men då är löptiden normalt lite längre också.

Det negativa med mikrolån är att de inte är speciellt billiga om man tittar på kostnaden och hur mycket pengar man får låna. Därför är det viktigt att fundera igenom lånet nog innan det tas. Skulle ekonomin inte vara tillräckligt stark för att klara att betala tillbaka hela lånet efter löptiden är slut finns det stor risk att kostnaderna för lånet kommer att öka kraftigt.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning