Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Autogiro

Autogiro - Autogiro är intressant för dig som vill att betalningar av t ex lån ska skötas så smidigt som möjligt, utan att du behöver tänka på dem. Har du en betalning som sköts med Autogiro kommer nämligen pengarna att dras automatiskt från ditt konto. Detta kostar dig inget utan kan ofta t o m vara billigare då du inte behöver betala några aviavgifter.

Företagen gillar att få in sina betalningar på detta vis då risken att folk glömmer att betala är mycket mindre. Därför är det ofta smidigt att skaffa denna typ av betalning. Mer information om hur du gör kan du normalt hitta online hos din bank och även hos långivaren om det handlar om ett lån. 

Det viktiga är bara att komma ihåg att ha tillräckligt mycket pengar på kontot där utbetalningen ska ske ifrån. Finns det inte pengar där kan inte en betalning utföras. Vanligen försöker betalningsmottagaren dra pengarna från kontot två eller tre gånger men om det fortfarande inte går måste du göra det manuellt.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst