Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Mikrolån

Mikrolån - Detta är en form av lån som har blivit väldigt populära på senare år. Normalt går det att låna mellan 1 000 och 10 000 kr. Lånet sträcker sig över en väldigt kort tid nämligen bara 30 - 90 dagar vanligen. Mikrolån kan sökas på ett flertal olika sätt där de vanligaste är att göra det direkt på nätet eller genom mobilen.

På senare år har det även blivit vanligt med mikrolån upp och t o m över 10 000 kr. Dessa har då ofta en löptid på 60 eller 90 dagar.

Vill du ha mer information om mikrolån och hitta länkar till långivare som erbjuder denna form av lån kan du besöka vår utförligare sida om mikrolån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta - Mikrolån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning
Compricer | Ferratum | ICA Banken