Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån

Mikrolån - Vanligaste namnet på denna typ av lån är SMSlån och kanske snabblån. Detta är en form av lån som har blivit väldigt populära på senare år. Just termen mikrolån syftar på att det är ett litet lån som tas, medan SMSlån mer fokuserar på hur man ansöker om lånet och snabblån syftar på att man ofta har pengarna snabbt på kontot. I princip alla dessa typer av lån hör dock till samma kategori och man lånar samma summor på samma vis.

Normalt går det att låna mellan 500 och 10 000 kr. Lånet sträcker sig över en väldigt kort tid, nämligen 30 - 90 dagar normalt. Vissa långivare har de senaste åren börjat utvecklas till hybrider som erbjuder även större belopp och längre löptider, dock oftast kortare än ett år.

Vill du ha mer information om mikrolån och hitta länkar till långivare som erbjuder denna form av lån kan du besöka vår utförligare sida om mikrolån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta - Mikrolån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning