Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Snabblån

Snabblån - Snabblån är ännu ett namn på de små och snabba lån man kan ta med kortare löptid. Fokus för snabblån är att pengarna betalas ut snabbt till ditt konto när du har blivit godkänd och givetvis även att ansökan behandlas snabbt. Ofta ska du ha pengarna på ditt konto samma dag eller nästa.

Du kan normalt låna mellan 500 - 10 000 kr genom ett snabblån. Återbetalningstiden varierar mellan 30 - 90 dagar. Nu för tiden kan det även finnas större lånebelopp och lite längre löptider, då vissa långivare har utökat sina sortiment och blivit mer flexibla.

Andra namn för samma typ av lån är t ex SMSlån, mobillån och mikrolån, som innebär samma sak men har namn som fokuserar på olika aspekter av lånen och hur de fungerar. Ett snabblån är långt ifrån den billigaste typen av lån som du kan söka och du bör därför endast låna om du verkligen har behov av pengarna, vara ansvarsfull och vara säker på att din ekonomi klarar av detta lån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning