Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Spara på bilförsäkring

Att ha en bil är standard i de flesta hushållen. Speciellt om man inte bor i någon större stad. Denna bil måste vara försäkrad och detta är ganska stor kostnad varje år.

Som med de mesta annat här i världen så varierar priserna kraftigt mellan de olika försäkringsbolagen. Detta kan med tur föra med sig att du kan spara tusentals kronor varje år ifall du byter till ett billigare bolag.

En väldigt viktig sak att komma ihåg är att kolla upp vilka villkor som gäller. För skillnaden i pris mellan två bolag kan ju till stor del vara pga att ett av dem inte erbjuder lika bra villkor. Sedan kanske du tycker att det är värt att ha en högre självrisk osv för att slippa betala lika mycket varje år. Det viktiga är bara att du är medveten om att man noga måste kolla upp vad som ingår i priset.

Insplanet

Ett mycket bra ställe där du kan få hjälp att jämföra priser på bilförsäkringar är Insplanet. Detta är en sajt som i princip bara jobbar med att jämföra priser på olika typer av försäkringar. Du behöver där bara ställa in vilken typ av försäkring som du letar efter så kommer du snabbt att få prisuppgifter från många bolag.

Finner du då något försäkringsbolag extra intressant följer du bara länkarna som där finns till företagets hemsida. Där hittar du sedan all nödvändig information plus att du även kan byta försäkring.

Upptäcker du att priserna inte skiljer sig markant mot det bolag du har nu eller så kanske du redan har det billigaste är detta helt okej. Då vet du ju att du inte har betalat en massa onödiga pengar den senaste tiden.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst