Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabblån 5000

Snabblån på 5000 kr i form av ett mikrolån

Är det ett snabblån på 5000 kr du vill ansöka om så är det ett stort mikrolån du är ute efter. Tidigare var det t o m det största lånet du kunde söka i denna form. Nu har det dock börjat komma lite större till marknaden men då har de lite andra villkor.

Att det är ett stort mikrolån för egentligen inte med sig några speciella villkor utan det handlar om ett lån som till stora delar är likt ett som är på 1000 - 4000 kr. Det är egentligen bara priset som skiljer ett snabblån på 5000 kr från de andra.

Snabblån på 5000 kr i form av ett privatlån

Det finns också några långivare som erbjuder vanliga privatlån på 5000 kr. Väljer du ett sådant alternativ kan du låna pengarna under längre tid men nackdelen är att det sammanlagt kommer att kosta mer.

Några speciella villkor för snabblån på 5000 kr?

Som tidigare nämnt skiljer det inte något direkt mellan de olika snabblånen som kan sökas. En liten nackdel med ett snabblån på 5000 kr är dock att det inte är så många låneinstitut som erbjuder mikrolån av denna storlek. Detta för ju tyvärr med sig att chanserna att jämföra priser från många alternativ är lite begränsat.

Annars är det ju självklart pris och längd på lånet som är de två huvudvillkoren som man måste hålla koll på. Utöver detta finns som vanligt fler villkor och dessa är det absolut rekommenderat att man läser igenom innan någon ansökan skickas in.

Vad kostar ett snabblån på 5000 kr?

Mikrolåns priset för ett snabblån på 5000 kr ligger ofta runt 500 kr. Alltså en ganska stor summa pengar för ett så pass litet lån. Ta dig därför en ordentlig funderare på om du tycker att det är värt att betala 500 kr för att få dig det önskade snabblånet på 5000 kr.

Är det ett privatlån du tänkt dig istället får du räkna med ungefär ett pris på 1000 kr om du vill låna pengarna under ett år. Vill du ha ett längre lån kommer det att kosta cirka 500 kr extra för varje ytterligare år.

Hur lång tid sträcker sig ett snabblån på 5000 kr?

Är det ett mikrolån du söker har du oftast en låneperiod på 30 dagar. Dock kan det vara så att du har möjlighet att låna pengarna i någon vecka till, fast då för ett högre pris. Ett mikrolån är alltså ett väldigt kort lån.

Siktar du istället in dig på att ta ditt snabblån på 5000 kr genom ett privatlån kan du låna pengarna under mycket längre tid. Här kan du ofta låna under kanske 5 år eller något sådant.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning