Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabblån 4000

Ett snabblån på 4000 kr är till för dig som vill ha en mindre summa pengar riktigt snabbt. Pengarna kan sedan användas till en massa olika saker och det är ju helt upp till dig vad de ska betala.

För dig som vill ta ett snabblån på 4000 kr brukar det vara ett mikrolån som gäller. Mikrolånen är speciellt utformade för personer som vill ha en mindre summa pengar under en kort period. Mikrolån är det ordet man använder för att beskriva en hel kategori av lån där t ex snabblån, SMSlån m.m ingår.

Vill du läsa mer om mikrolån kan du göra det här.

Alternativ för snabblån på 4000 kr

Tyvärr för dig som vill ta ett snabblån på just 4000 kr finns det inte jättemånga alternativ. Det är nämligen så att många låneinstitut bara erbjuder snabblån på maximalt 3000 kr åt gången. Men det finns fortfarande ett par som kan tänkas låna ut 4000 kr. Några sådana låneinstitut hittar du lite längre ner på denna sida.

Villkor för ett snabblån på 4000 kr

Detta är de två allra viktigaste villkoren för dig att hålla koll på när du ska ansöka om ett snabblån på 4000 kr. Självklart ska du även läsa igenom de andra villkoren som långivare har när du vill låna pengar. Ju bättre du har läst på desto mindre är risken för att du blir överraskad av något villkor sedan längre fram. Inte för att det är några konstiga villkor som gäller men det är ändå viktigt att veta vad som gäller ifall olika saker inträffar.

Pris för snabblån på 4000 kr

Ett snabblån på 4000 kr är absolut inte det billigaste typen av lån som du kan söka. Du får räkna med att det kostar cirka 450 kr att låna pengarna. Räknar man på effektiv ränta kommer man då att komma fram till en väldigt hög siffra. Men eftersom lånet bara sträcker sig en kort tid funkar inte den effektiva räntan som något bra riktmedel här. Ta istället och fundera på om du helt enkelt tycker att det är värt att betala 450 kr för att få ta ett snabblån på 4000 kr.

Lånetid för ett snabblån på 4000 kr

Detta är det andra villkoret som gör snabblånen lite speciella. Du ska nämligen betala tillbaka pengarna efter enbart 30 dagar. Några låneinstitut kan erbjuda lite längre låneperioder men då handlar det oftast bara om någon vecka. Planera därför så att du har cirka 4450 kr på ditt konto när de 30 dagarna har gått för att slippa problem.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning