Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabblån 20000

Det första man här ska fundera på är definitionen av ordet snabblån, för hur du väljer att se på detta ord styr väldigt mycket vad du anser att ett snabblån är. Tänker du på snabblån i bemärkelsen av t ex SMSlån kommer du att ha det svårt att hitta ett lån av denna storlek. Det är nämligen så att de flesta låneinstituten som sysslar med mikrolån bara lånar ut max 3 000 - 5 000 kr. För annars är detta ju den klart snabbaste metoden om man vill låna pengar då utbetalningen ofta sker samma dag.

Kan du istället nöjda dig med att få pengarna utbetalade inom ett par dagar från det att lånet söks kommer dina möjligheter att öka kraftigt. För då kan du nämligen söka ett klassiskt privatlån. Dessa lån har normalt en klart lägre ränta och sedan kan de även sträcka sig över en mycket längre tid. Det går att låna mellan 10 000 - 350 000 kr genom ett privatlån.

Att få ett privatlån går ganska snabbt egentligen. Det kommer att ta ett par dagar från det att du ansöker tills dess att du får pengarna utbetalade då du ska få ett skuldbrev som du ska skriva under och skicka in till långivare. Kan du nöja dig med denna hastighet kan man kalla ett privatlån för ett snabblån på 20 000 kr.

Lite längre ner på denna sida kan du hitta en lista med ett antal långivare som erbjuder dig att låna 20 000 kr genom privatlån. Du kan även besöka vår sida där vi jämför dessa långivare lite mer noga så att du kan få en bättre överblick.

Är det ändå så att du vill ta ett mikrolån av denna storlek kan vi inte hjälpa dig med några tips då det inte finns några långivare som erbjuder så här stora lån. Och att ta flera mikrolån för att få ihop denna summa är inte någon bra idé då det kommer att kosta mycket pengar.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning