Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabblån 10000

Från början var snabblånen begränsade till bara 3 000 kr åt gången. Sedan kom lån som sträckte sig till 5 000 kr. Utvecklingen har nu gått vidare och vissa långivare erbjuder snabblån på upp till 10 000 kr.

Första snabblånet

Dock är det inte säkert att du kan ta ett snabblån på 10 000 kr första gången du lånar hos ett visst låneinstitut som håller på med snabblån. De kan nämligen ha krav som säger att lån av lägre valörer måste ha tagits och betalats tillbaka innan det blir möjligt med lån av denna storlek.

Fördelar och nackdelar

Fördelen med ett snabblån på 10 000 kr är ju att det som namnet antyder är snabbt. Vanligt är annars att privatlån tar ett par dagar att få du ska skicka in ett skuldbrev som ska godkännas innan pengarna betalas ut.

Den stora nackdelen med snabblån är att de är dyra.

Alternativ till snabblån

Kan du planera i god tid när du behöver ta ett lån har du flera alternativ att välja på som är billigare än ett snabblån på 10 000 kr. Du kan nämligen hitta många långivare som erbjuder vanliga lån på 10 000 kr. Fördelen med dessa är att räntan oftast ligger på en klart lägre nivå vilket gör att betalningarna varje månad inte blir så stora. Du kan även själv påverka hur lång tid återbetalningstiden ska vara.

Titta t ex in på vår sida där vi jämför räntor hos långivare som erbjuder lån på 10 000 kr för att få en uppfattning om vad det kan tänkas kosta dig.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning