Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMS lån med betalningsanmärkning

En av de mer kända formerna av snabblån är SMS lån. Ett SMS lån är helt enkelt ett lån som du tar med hjälp av din mobiltelefon. På denna sida kan du läsa lite om hur det går till när man vill ta ett SMS lån med betalningsanmärkning.

Vill du läsa mer om vad ett SMS lån är rekommenderar vi att du besöker vår sida där vi har beskrivit just vad ett SMS lån / Mikrolån egentligen är. För om man ska vara noga så skiljer det faktiskt lite mellan ett SMS lån och ett mikrolån även om det bara är i fråga om hur man söker lånet.

Lån med betalningsanmärkning - Hur funkar det?

Har man en betalningsanmärkning finns det stor risk att det påverkar förmågan att få låna pengar. Tidigare sa långivarna i princip alltid nej tvärt när de upptäckte att en ansökande hade betalningsanmärkning. Numera finns det dock ett antal långivare som erbjuder SMS lån med betalningsanmärkning.

Det som skiljer dessa långivare från de som inte lånar ut pengar vid anmärkning är deras sätt att göra kreditkollen på. Ett låneinstitut som inte lånar ut SMS lån med betalningsanmärkning säger som tidigare skrivit blankt nej när de upptäcker att det finns en anmärkning. Ett institut som godkänner denna typ av ansökningar säger inte nej direkt utan de kollar upp hela ekonomin för den som ansöker. Detta innebär att saker som inkomster och andra prylar som visar på en bra ekonomi ger plus, betalningsanmärkningar och andra negativa saker ger minus i betyget.

Blir summan sen av betyget tillräckligt bra kommer du att få ta ett SMS lån med betalningsanmärkning. Det finns dock inga som helst garantier att även dessa långivare går med på att låna ut pengar. Statistiken säger att klart fler med anmärkningar blir nekade än bland dem som inte har några sådana.

Var hittar man ett SMS lån med betalningsanmärkning

Ett antal låneinstitut som du kan undersöka om du vill ta ett SMS lån och har anmärkning hittar du lite längre ner på denna sida. Det ska sägas att det flesta av dessa långivare inte är sådana där man kan ta lånet enbart med hjälp av mobilen utan de flesta är sådana där man istället söker lånet direkt på deras hemsida som även det är väldigt smidigt, t o m troligen smidigare. Det blir därmed rent tekniskt frågan om mikrolån men det är bara hur ansökan går till som skiljer som vi skrev innan.

De långivare som du hittar länk till nere på denna sida har vi även jämfört vad de har för några priser på sina mikrolån. Denna jämförelse hittar du på vår jämförelsesida för mikrolån trots betalningsanmärkning.

Skulle du sen inte hitta någon som passar dig där är tipset att helt enkelt söka vidare i t ex Google efter ett SMS lån med betalningsanmärkning. Kanske hittar du det då istället. Vi har inte med alla långivare som finns på marknaden även om vi har många av alternativen.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta lån med betalningsanmärkning

Här kan du snabbt och enkelt jämföra lån som du kan ta trots betalningsanmärkning. Långivarna här tillåter en eller flera aktiva anmärkningar, men du måste givetvis ha godkänd ekonomi i övrigt. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på olika saker, samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning