Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMSlån betalningsanmärkning

Har du för tillfället en aktiv eller flera aktiva betalningsanmärkningar kan detta vara något som hindrar dig från att ta ett SMSlån om du så vill. Dock finns det hjälp att få om du har en ekonomi som är tillräckligt bra för att klara av ett SMSlån trots betalningsanmärkning. Viktigt är dock att aldrig låna pengar om du inte är helt säker på att klara av att betala tillbaka dem som planerat.

Vilka lånar ut pengar trots betalningsanmärkning?

Det är så att det finns långivare som har valt att inrikta sig på att låna ut pengar till folk som har betalningsanmärkningar. De har valt att göra detta då det finns väldigt många i Sverige som har anmärkningar och därmed finns det en stor marknad för just denna typ av lån.

Det finns ju inget som säger att en person som har betalningsanmärkningar måste ha en dålig ekonomi utan det kan ju vara så att anmärkningen t ex är en gammal sådan som fortfarande ligger kvar. Eftersom en betalningsanmärkning finns kvar i tre år kan detta innebära stora problem under hela denna tiden även om ekonomin har kommit under kontroll. Det kan ju även vara så att du har fått en betalningsanmärkning enbart genom slarv. Det är ju så att en skuld på 500 kr eller 1 miljon inte spelar någon roll när det kommer till betalningsanmärkningar utan du får helt enkelt dras med den i tre år. Det går heller inte att få bort dem under denna tiden, skulle du ha betalat tillbaka hela skulder och sedan ha en massa pengar över på ditt konto försvinner iaf inte anmärkningen.

Det är alltså denna kategori av personer som har betalningsanmärkningar men som ändå har tillräckliga ekonomiska muskler som dessa långivare siktar in sig på. Som vi skrev innan är det väldigt viktigt att noga fundera igenom din ekonomi innan du lånar några pengar. Känner du inte att du tillhör den kategori som har anmärkningar men har kontroll på ekonomin avråder vi starkt till att låna några nya pengar.

Hur går det till att få ett SMSlån trots betalningsanmärkning?

De långivare som erbjuder SMSlån trots betalningsanmärkningar kan göra detta genom att de utför en mer grundlig koll av den ansökandes ekonomi. Långivarna som inte erbjuder lån trots anmärkning säger helt enkelt direkt nej när det upptäcker denna. Långivarna som erbjuder lån av detta slag väljer istället att sätta ett betyg på ekonomi i stort. Här kommer betalningsanmärkningen att dra ner på betyget medan om du har en stabil inkomst t ex kommer detta att dra upp betyget.

Kommer de sen fram till att ditt betyg är tillräckligt bra kommer du också att få låna pengar. Sen ska ju sägas att det inte finns några garantier om du får ditt lån eller ej utan det är långivaren som själva bestämmer helt och hållet. Det är klart fler som nekas ett lån om de har anmärkningar än de som nekas och inte har några prickar av detta slag.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta lån med betalningsanmärkning

Här kan du snabbt och enkelt jämföra lån som du kan ta trots betalningsanmärkning. Långivarna här tillåter en eller flera aktiva anmärkningar, men du måste givetvis ha godkänd ekonomi i övrigt. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på olika saker, samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning