Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMSlån 18 år

Är man myndig så faller det sig naturligt att man tror att en eventuell låneansökan ska ha goda möjligheter att godkännas bara ekonomin håller för den kreditprövning som låneinstitutet gör. Dock är det inte så enkelt då många långivare som erbjuder SMSlån har åldersbegränsningar som gör att det inte går att ta ett SMSlån om du är 18 år.

Hur orättvist än detta kan kännas finns det tyvärr inte mycket att göra åt det. Låneinstituten som har dessa regler kommer helt enkelt inte att godkänna några ansökningar. Som tur var finns det då ett antal låneinstitut som godkänner SMSlån för personer som inte är äldre. Anledningen till att vissa långivare har regler av detta slag är att de känner att risken är större att yngre låntagare får problem att betala tillbaka lånet. Sen om detta är sant eller ej är en helt annan fråga men det går inte att göra något direkt åt det hela då det är deras egna regler.

Vad gäller för SMSlån för 18 åringar?

Något som du ska känna som lite positivt är att det gäller exakt samma villkor även om du är 18 år. Detta innebär att du får låna upp till cirka 10 000 kronor och för detta betala några hundralappar som med alla andra mikrolån. Återbetalningstiden är den också samma vilket vanligen är 30 - 90 dagar. Hur lång löptid som du kan få på lånet är starkt beroende av hur stor lånet är. De större mikrolånen har normalt längre löptid än de små, eller du har iaf möjligheten att välja att betala tillbaka lånet lite långsammare.

Vilka erbjuder SMSlån till dig som är 18?

Ett antal av de låneinstituten som godkänner SMSlån till personer som är 18 år kan du hitta lite längre ner på denna sida. Tipset är sen att du besöker vår sida där vi jämför mikrolån och där ser vilken långivare som är billigast och därmed kan tänkas passa dig bäst.

Glöm bara inte att noga tänka igenom om du ska ta ett SMSlån eller ej då det ju följer med en kostnad som du förväntas betala efter 30 - 90 dagar. Kostnaden är ofta ganska hög i förhållande till andra lån och den totala summan för lånet blir även högre desto längre du väljer att låna pengarna.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning