Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMSa låna

SMSa låna är det klassiska meddelandet som du ska skicka till en långivare när du vill ta ett SMSlån. Sen finns det absolut inget som säger att alla långivare använder sig utav just denna fras längre. Det kan vara helt andra saker de vill att du ska skriva.

SMSa lån - Hur går det till?

Är det ett SMSlån som du söker så ger du dig ut på webben och där letar efter den långivaren som du vill låna pengar av. Detta är ett viktigt steg som du bör göra noga då det finns mycket pengar att spara om du kan hitta den billigaste långivaren. Och vem vill betala mer än nödvändigt för ett lån?

När du sen har hittat den långivare som du vill låna hos är tipset att du en sista gång läser igenom villkoren som gäller så att du inte råkar ut för några mindre trevliga överraskningar som du inte visste om.

När du känner att du har läst på tillräckligt kollar du helt enkelt upp vilket tillvägagångssätt långivaren använder sig av för att låna ut pengar genom SMS. Kanske är det så att det använder sig av frasen SMSa låna eller inte. När du har detta klart för dig sparar du ner numret i mobilen för att antingen använda det direkt eller för ett senare tillfälle.

SMSa låna - Ansök om ett lån

Har du sen bestämt dig för att låna så tar du fram numret i mobilen och skickar ett SMS till långivaren enligt de föreskrifterna de har. De kommer då att snabbt svara dig med ett SMS där de ber dig skicka in information om dig själv som gör att banken kan kolla upp om de anser att du har en tillräckligt bra kreditvärdighet för att få ta ett lån eller ej. Kommer de fram till att du har det kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom de närmaste minuterna förutsatt att det är under vanlig arbetstid annars kan det ta längre tid.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning