Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMS lån lista

SMSlån är något som har blivit väldigt populärt under de senaste åren. På denna sajt kan du hitta en mängd med artiklar som tar upp olika aspekter av just detta med SMSlån. Men ibland vill man bara ha en snabb uppfattning om vilka långivare det finns att välja mellan och därför kan du i slutet av denna artikel hitta en lista med potentiella långivare som erbjuder denna form av mikrolån. Annars ska vi här bara väldigt snabbt gå igenom vad detta är för några typer av lån.

Vad är ett SMSlån?

Lite snabbt så kan man beskriva ett SMSlån som ett snabbt lån av en lite summa som även ska betalas tillbaka efter en förhållandevis mycket kort tid. Vanligtvis går det att låna någonstans mellan 1 000 – 10 000 kr genom SMSlånen och pengarna ska sedan tillsammans med avgifter och liknande betalas efter 30 - 90 dagar.

Positivt och negativt med SMSlån

Det är viktigt att man har koll på vad det innebär att ta ett SMSlån när en sådan ansökan skickas in. Har man inte ordentlig koll finns det uppenbara risker att hamna i ekonomiska trubbel.

Det är egentligen ganska enkelt att veta om det är en bra idé att ta denna form av lån eller ej. Du ska nämligen ställa dig frågan om du tycker att det är värt att betala några hundra kronor för att få låna några tusenlappar i under den period som lånet löper över.

Sen finns det även ett antal regler som är bra att tänka på när man verkligen inte ska skaffa ett SMSlån. Man bör t ex inte ta ett lån för att betala räkningar eller liknande sen bör även ett lån inte tas om man har ekonomiska problem. Det är viktigt att verkligen se till att ekonomin är tillräckligt stark för att klara av ett lån då det annars kan leda till stora problem på lite längre sikt.

Lista på SMSlån

Nedanför kan du här hitta en lista på ett antal låneinstitut som erbjuder SMSlån till sina kunder. Det vi här har listat är de långivare som lånar ut just 3 000 kr vilket gör att alla potentiella långivare nödvändigtvis inte är med här. Tipset är sen att du besöker våra jämförelsesidor för att ta reda på vilket företag som är billigast att låna hos och sedan besöker dem och ser om de är rätt för dig.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning