Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMS lån 6000

Detta är en artikel som ska ta upp lite om just SMSlån på 6000 kr. Det första vi ska göra då är att definiera vad ett SMSlån egentligen är. Det är nämligen något sådant enkelt som ett lån som du tar enbart med hjälp av din mobiltelefon. Vanligt är också att man använder ordet SMSlån för att beskriva andra mindre lån också som man egentligen inte använder mobilen för att söka. Vi har på denna sida valt att kalla dessa lån för mikrolån och de är exakt likadana som SMSlån med skillnaden att de inte söks enbart med hjälp av telefonen.

Detta har nämligen en stor inverkan på dig som vill låna just 6000 kr genom ett SMSlån. För det är nämligen så att detta inte är en vanlig summa att låna ut och därmed finns det inte speciellt många långivare som erbjuder sina kunder detta. Sedan är det även också ovanligare att långivarna har riktiga SMSlån i sitt sortiment. Utan det vanligaste är att de vill att kunderna ska ansöka om lånen på nätet och därmed blir det mikrolån istället.

Av denna anledning har vi i listan längst ner på sidan valt att ta med långivare där det är nätansökningar som gäller. För vi tror nämligen att det är bättre att du hittar ett bättre pris än att det just är med mobiltelefonen som ansökan sker.

Att tänka på när man tar ett SMS- / Mikrolån

Något som är mycket viktigt att ha i beräkningen när ett lån av detta slag ska sökas är att det inte är speciellt billigt att låna en sådan liten summa som 6000 kr. Rent generellt kan man räkna med att få betala minst 1500 kr för ett sådant lån. Återbetalningstiden är den också förhållandevis kort. Normalt inte 30 dagar som gäller för de mindre SMSlånen utan oftast 60 eller 90 dagar. Vilket betyder att man måste kunna klara av en återbetalning på över 2000 per månad plus räntan som den också blir några hundralappar per tillfälle.

Fördelen med SMSlån och mikrolån är att man kan få en summa pengar snabbt till sig som sedan går att användas till vad man så önskar. Tänk bara på att inte låna pengar i onödan då det kan bli dyrt.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning