Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMS lån 500

Här ska vi försöka hjälpa dig som vill ta ett SMS lån på 500 kr. Du hittar lite info och länkar på sidan som troligen kan hjälpa dig. Vill du t ex läsa lite grundläggande info om vad SMS lån och mikrolån egentligen är kan du t ex följa nedanstående länkar.

Läs mer om SMS lån.

Läs mer om Mikrolån.

Svårigheter att ta ett SMS lån på 500 kr

SMS lån på 500 kr är det tyvärr ganska svårt att hitta numera. Tidigare var det vanligare att långivarna erbjöd denna summa men nu har de istället ofta 1000 kr som den lägsta summan som det är möjligt att låna hos dem. Dock är det inte helt hopplöst att hitta en långivare som lånar ut just 500 kr. Det är t ex inte helt ovanligt att det finns erbjudanden för nya kunder som säger att det är gratis att låna 500 kr första gången.

Vilka villkor gäller för ett SMS lån på 500 eller 1000 kr?

Du behöver ha koll på två viktiga saker och det är dels återbetalningstiden och kostnaden för att ta ett lån.

Hittar du en långivare som erbjuder SMS lån på 500 kr kan du räkna med att det kostar i runda slänger 70 kr att skaffa ett sådant lån. Återbetalningstiden kan variera lite men ligger normalt mellan 15 till 30 dagar.

Väljer du istället det vanligare lånet på 1000 kr så kommer det att kosta dig ungefär 250 kr att söka det lånet. Återbetalningstiden är här aldrig kortare än 30 dagar men även väldigt sällan längre

Så vilken summa du än lånar så kan du räkna med att det inte är speciellt billigt samtidigt som du ska betala tillbaka pengarna snabbt.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning