Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Gratis SMSlån

Det kan låta lite konstigt att det ska gå att ta ett SMSlån gratis men det är faktiskt inte helt ovanligt att detta går. Självklart går det inte att låna pengar gratis hela tiden utan låneinstituten måste ju också tjäna pengar på det hela.

För det första ska man hitta en långivare som har något erbjudande som innebär att det går att låna pengar gratis. Detta är inte helt vanligt men det går faktiskt. Sen kommer man till det stora kravet som då ställs och det är att inga tidigare lån får ha tagits från denna långivare. Erbjudandet gäller enbart till nya kunder.

Varför kan man låna gratis?

Att låneinstituten erbjuder kunder att låna gratis är självklart inte för att de är snälla utan de tror sig tjäna pengar på detta till slut. Allt går ut på att få kunder till sig som de sedan kan låna ut pengar till flera gånger i framtiden och då är det inte längre gratis att låna.

Ska du låna pengar är det självklart inte dåligt på något vis att låna gratis då detta ju av förklarliga anledningar är billigare än att betala för det hela. Men det är viktigt att se upp med att fastna hos en viss långivare för att det en gång gick att låna gratis hos dem. Kommer du fram till att du någon gång senare vill låna pengar igen ska du denna gång jämföra priserna från alla långivarna för att hitta bästa pris. Gå inte automatiskt till den som lånade ut gratis till dig första gången. Sen finns det heller inget som säger att de måste vara dyra och då kan man absolut låna från detta institut igen.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning