Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Billiga SMSlån

När man lånar pengar är självklart önskan att det ska vara för det lägsta möjliga priset och SMSlån är inget undantag för detta. Men när det gäller SMSlån måste man först fundera på vad man egentligen tycker är billigt. I media t ex finns det i princip inget som heter billiga lån av det slag utan där är allt jättedyrt för att den effektiva räntan blir så hög. Sen att den effektiva räntan räknas ut på årsbasis är ointressant i deras ögon då det bevisar det de vill.

Med detta sagt så behöver det inte vara "billigt" att ta ett SMSlån för den delen. Flera hundra kronor kostar det med största säkerhet och frågan är ifall detta är billigt att betala för att få låna några tusen kronor under en eller två månader. Du ska räkna med att ett lån av detta slag inte är billigt men det behöver heller inte vara så dyrt som det ofta framförs. Allt handlar ju egentligen om vad du själv tycker är dyrt. En del tycker att det är alldeles för dyrt att lägga t ex 400 kr för att få låna 3 000 kr. Andra tycker att det är ett rimligt pris att betala.

Vi tänker aldrig här på sajten säga till våra besökare att de ska låna pengar via SMSlån. Det vi dock kan göra är att framföra vad det verkligen kostar osv, efter detta kan våra besökare själva ta ett beslut om pengar ska lånas eller ej.

Gratis SMSlån

Det finns faktiskt SMSlån som verkligen är billiga att söka och det är de som är helt gratis. Sen ska man ha full koll på att dessa lån bara är gratis för att låneinstituten tror att den som lånar pengar hos dem en gång även lånar flera gånger i framtiden. Annars hade det bara varit en förlustaffär för dem. Men det finns inget krav att ifall du en gång tar ett gratis SMSlån så måste du låna hos just det institutet nästa gång du lånar. Att låna gratis går bara en gång också då erbjudandet bara gäller för nya kunder. Sedan är det inte alls många låneinstitut som erbjuder ens nya kunder att låna gratis.

Ska du låna pengar en gång är tipset att välja en långivare där det är gratis att låna. Skulle du senare komma på att det kan vara trevligt att låna pengar igen se då till att inte automatiskt välja denna långivare igen. Nästa lån kommer ju att kosta pengar och då finns det överhängande risk att de inte är det billigaste alternativet.

Hitta billiga SMSlån

Vår tips är att du besöker den delen på sajten där vi jämför priserna på mikrolån och SMSlån för att hitta det billigaste priset. Sedan får du efter detta fundera på ifall du tycker att det är värt kostnaden eller ej. Varför vi även tipsar om mikrolån är för att ett SMSlån faktiskt bara är ett lån som tas med hjälp av mobilen. Mikrolån är likadana lån som söks direkt här på Internet. I övrigt är de exakt likadan bara med den skillnaden att alla instituten tar emot ansökningar på webben men inte alls alla gör detta via SMS. Därmed är chansen att hitta ett billigt lån större ifall man kollar mikrolånen.

Vi jämför mikrolån

Vi jämför SMSlån

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning