Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Ränta och privatlån

Är man på gång att skaffa ett privatlån är det ju klart intressant att veta vilken ränta som lånet kommer att ha. Räntan är en mycket stor del av den totala kostnaden för ett privatlån.

Att räntan påverkar kostnaden av ett privatlån så mycket gör ju också att det ofta är en stor jakt på att hitta det lånet som har den allra lägsta räntan. Det ska ju klart sägas att det allt som oftast är bra att hitta ett lån som har en låg ränta då detta troligen innebär att den totala kostnaden för lånet blir lägre.

Tänk bara på det faktumet att räntan inte alltid är hela kostnaden för lånet då det kan tillkomma andra kostnader också. Av denna anledning är det ofta bra att kolla på den effektiva räntan.

Effektiv ränta

Effektiv ränta är nämligen en ränta som är beräknad på alla kostnader som lånet medför utslaget på en årlig basis. Av denna anledning passar det väldigt bra att räkna på effektiv ränta när det handlar om privatlån som oftast sträcker sig över flera år. Det går här inte att dölja några kostnader i avgifter och liknande utan allt räknas in hos alla långivare.

Vill du läsa mer om vad effektiv ränta är rekommenderar vi dig att besöka vår sida som är inriktad på just effektiva ränta.

Jämföra räntor på privatlån

En av våra sidor som du kan ha nytta av om du är intresserad av att hitta privatlån som har låg ränta är vår jämförelsesida för privatlån. På denna sida kan du hitta information om ränta, effektiv ränta, uppläggningsavgift, återbetalningstid och möjliga lånebelopp hos ett stort antal olika långivare. Vi jämför här självklart alla de stora bankerna som exempel.
Vi jämför privatlån

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst