Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Medlemslån

Är det så att du är fackligt ansluten eller är med i vissa föreningar så har du ytterligare en möjlighet när det gäller att ta ett helt vanligt lån utan säkerhet.

Att ta ett medlemslån innebär ett antal olika fördelar för dig som låntagare så därför kan det vara något klart intressant. Du får t ex en klart förmånlig ränta.

Eftersom det är frågan om ett vanligt banklån så kan du även låna summor som motsvarar detta. Detta innebär att du med ett medlemslån normalt kan låna mellan 20 000 och 350 000 kr ungefär.

Var kan man ta ett medlemslån

Det är lite svårt att säga vilka banker som kan hjälpa dig att få ett medlemslån. Det är nämligen så att olika banker har avtal med olika föreningar. Här nedan kan du se ett exempel på vilka Swedbank och SEB erbjuder medlemslån.

Swedbank och medlemslån

Swedbank erbjuder dig ett medlemslån om du är medlem i något av fackförbunden inom LO, TCO eller SACO. Det krävs även att du har varit medlem hos något av fackförbunden i minst 6 månader. Swedbank kräver även att du har ett lönekonto i banken.

SEB och medlemslån

Hos SEB kan du ta ett medlemslån om du är ansluten till någon av dessa föreningar eller fackförbunden. Civilekonomerna, Finansförbundet, Försäkringstjänste- mannaförbundet, Jusek, Lärarförbundet, Lärarnas riksförbund, Skattebetalarnas förening, SKB, Sveriges ingenjörer, Säljarnas Riksförbund, Teaterförbundet, Unionen, Villaägarnas riksförbund

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst