Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Lån 18 år

För dig som vill låna pengar och är 18 år kan det ibland vara lite problem. Det är så att många långivare har regler som säger att den som ansöker om ett lån t ex måste vara minst 20 år gammal.

Detta är något som speciellt gäller för lån utan säkerhet och i synnerhet för mikrolån. Att detta kan vara orättvist kan man klart tycka då det borde vara naturligt att en person som är myndig och arbetar även har rätten att låna pengar. Men tyvärr är det inte så hos alla långivare och det är svårt att göra något åt det. Anledningen varför de har regler som ställer högre krav när det gäller ålder på låntagarna är troligen för att de anser det vara en större risk att låna ut till yngre personer.

Tittar man på privatlån är det cirka hälften av långivarna som inte vill låna ut pengar till personer som är 18 år. Det som faktiskt här en lite positivt är att det är de mindre långivarna som även brukar ha högre räntor som inte godkänner 18-åringar. De stora klassiska bankerna ser inget problem med åldern så länge som personen är myndig.

Sen är det fortfarande viktigt att komma ihåg att detta bara är ett av kraven för att en ansökan ska godkännas. Det krävs även självklart en ordnad ekonomi i övrigt med en fast inkomst t ex.

Lista på möjliga långivare

Lite längre ner på denna sida hittar du en liten lista på ett antal långivare som lånar ut pengar till personer som är 18 år. Kanske kan denna lista vara en bra utgångspunkt för dig när du ska fatta ditt beslut. Du finner där också en snabb överblick över deras ränta vilket är en bra hjälp för dig att hitta ett så billigt lån som möjligt.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst