Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Kreditlån

Detta är faktiskt ett litet intressant ord då det egentligen är ett påhittat ord. Ordet kredit och lån är faktiskt två ord som betyder samma sak. Så om du har tagit ett lån har du faktiskt tagit en kredit.

Det vanligaste när man pratar om kreditlån är att man menar en klassiskt privatlån. Detta är alltså ett lån utan säkerhet som kan sträcka sig mellan cirka 10 000 - 350 000 kr med en löptid på 1 - 15 år.

Vill du läsa mer om privatlån kan du göra det på vår sida som handlar just om privatlån. Där tar vi upp lite mer vad som gäller för denna typ av lån.

Är det bara lite snabba länkar du vill hitta är tipset att du tittar lite längre ner på denna sida där vi listar ett antal långivare som erbjuder privatlån. Du kan även hitta där en siffra som berättar vilken effektiv ränta som gäller för varje långivare.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst