Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Enkla lånet

Enkla lånet är ett namn som en del banker använder sig av för att beskriva ett av sina lån. Att man använder sig av detta namn är väl dels för att visa sina kunder hur enkelt det är att söka ett lån och dels att man verkligen är intresserade av att folk ska söka denna form av lån. T ex kan du hitta enkla lånet hos SEB.

Del av varför man kallar det enkla lånet är väl för att det går att söka lånet dels direkt på ett bankkontor eller så kan man använda både telefonen eller Internet för att skicka in en ansökan. Dina valmöjligheter är alltså stora om du vill söka denna typ av lån.

Enkla lånet = Privatlån

Enkla lånet är helt enkelt ett vanligt privatlån som bankerna erbjuder under ett annat lite mer inbjudande namn för att locka dig till att ta en titt.

Läs mer om privatlån här.

Väldigt snabbt kan man dock säga att ett privatlån är ett lån utan säkerhet som sträcker sig upp till cirka 350 000 kr. Återbetalningstiden kan man styra från ett år och upp till cirka tolv år. Hur stark din ekonomi är och vad du själv vill kommer att styra hur mycket du kan låna och hur länge.

Förslag på banker som erbjuder privatlån kan du hitta lite längre ner på denna sida, där du även kan se lite snabbt vad räntan ligger på hos dem. Kanske är det så att någon av de passar just dig. En prisjämförelse av privatlån kan du även hitta här på Alltomlån.com där vi presenterar lite mer siffror som är användbara.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst