Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna utan fast inkomst

Är det så att du vill låna pengar men inte har någon fast inkomst för tillfället?

Om detta är fallet har det tidigare varit väldigt svårt att få låna pengar då det tidigare har krävts att du haft en fast inkomst för att få låna pengar. Numera finns det trevligt nog alternativ där du automatiskt inte blir nekad om du för tillfället inte har någon fast inkomst.

Det har ju nämligen blivit vanligt med projektanställningar, vikariat och andra tillfälliga arbeten som alla har gemensamt att du där inte är fast anställd. Detta är något som flertalet banker han märkt och därmed kan de erbjuda dig att låna utan fast inkomst.

Sen ska det ju direkt sägas att det inte finns några garantier alls för att du får låna bara för att de erbjuder folk att låna utan fast inkomst. Det kommer att göras kreditkoll på alla ansökningar och beslut tas efter det.

Låna utan fast inkomst - Lite tips

Om man vill låna utan fast inkomst gäller det att göra allt för att bättre på sin egen kreditvärdighet. Se till att därmed ha koll på allt när det gäller din egen ekonomi så att inget oförutsett påverkar dina möjligheter att få låna pengar negativt.

T ex kan du öka dina möjligheter att få låna utan fast inkomst om du tecknar ett låneskydd. Låneskydd är passande om du för tillfället har pengar men inte vet hur det blir i framtiden. Ett låneskydd är nämligen en typ av försäkring som hjälper med kostnaderna om du senare skulle få problem att betala tillbaka ditt lån. Du kan läsa mer om låneskydd här.

Har du möjlighet att ha en medlåntagare kommer det att öka chanserna att få låna. Bankerna känner sig nämligen normalt mycket säkrare om två personer vill låna tillsammans.

Låna utan fast inkomst för en student

Är du student finns det speciella lån som du kan söka. Flertalet banker erbjuder denna form av lån för studenter. Så om du är student och behöver köpa till en dator eller något annat lite dyrare kan detta kanske vara något intressant.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst