Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna pengar utan inkomst

Att få låna pengar utan inkomst är inte det enklaste. Vanligtvis kräver bankerna att man har någon form av inkomst för att de ska godkänna ett lån.

Sen ska det sägas att det är väldigt stor skillnad på hur mycket inkomst som man behöver ha för att få ta olika typer av lån. När det gäller mikrolån t ex behöver man bara ha en inkomst på några tusen kronor per år. Är det dock ett större lån är det även mycket svårare att få låna pengar utan inkomst. Här krävs det nämligen oftast att du har en inkomst på över 100 000 kr per år.

Det positiva är att en otrygg anställning inte behöver räknas som att du vill låna pengar utan inkomst. Det har nämligen blivit mycket vanligare med projektanställningar, vikariat och andra tillfälliga arbetsformer. Bankerna har ju insett detta och lånar därmed ut pengar till folk med liknande anställningar. Sen om detta är att få låna pengar utan inkomst eller ej kan ju diskuteras men det är iaf det närmaste man kommer.

Är du student är det möjligt att du får låna pengar utan inkomst då ditt studielån räknas som en form av inkomst av vissa låneinstitut. Det finns t o m banker som erbjuder speciella lån till just studenter så det skulle ju kunna vara något att kolla upp.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst