Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna pengar direkt

Ibland behöver eller vill man låna pengar direkt, utan att behöva vänta länge på att få sin låneansökan behandlad och godkänd eller att pengarna ska komma in på kontot. De gånger som du vill låna snabbt och utan väntetid finns det en del bra tips och råd du kan följa för att underlätta när du ska låna. Här följer en del information om hur du lättast kan låna pengar som du får direkt, eller i alla fall snabbt in på ditt konto.

Snabblån / SMSlån / Mikrolån

När du vill ha dina pengar snabbt kan det vara en bra idé att titta närmare på det som kallas för snabblån eller något av de andra namnen som denna typ av lån har. När du tar ett snabblån kommer pengarna in på ditt konto ofta väldigt snabbt. Du ansöker om ett snabblån via Internet eller kanske via mobiltelefonen och din ansökan behandlas sedan betydligt snabbare än vad som är vanligt vid andra lån. Från att du ansökt om lånet kan det ta från bara några minuter till någon dag att få in pengarna på ditt konto, förutsatt att du blir godkänd. Hur lång tid det tar tills pengarna kommer in beror på villkoren som långivaren ställer upp.

Långivarna kan inte garantera att pengarna kommer in på några minuter även om så ofta är fallet. Generellt brukar de säga något liknande att ansökningar innan kl 13 på vardagar innebär att pengarna finns tillgängliga som senast kl 17 samma dag. För ansökningar på helger brukar de garantera att pengarna finns tidigt på måndag morgon.

Viktigt att tänka på när det gäller snabblån är att de ofta är dyrare än vanliga lån. En del långivare som erbjuder snabblån eller SMSlån säger att de inte tar ut någon större ränta för lånet och är ju då ofta sant, men de tar istället ut en större låneavgift. Denna avgift brukar vara relativt dyr om man skulle jämföra den med en vanlig rimlig ränta. Viktigt att veta för dig är att de faktiskt inte får säga på detta vis. Fasta avgifter får bara tas ut för att täcka deras egna kostnader. Vill de göra någon vinst måste de faktiskt enligt lag ta ut en ränta. Dessutom brukar normalt snabblån betalas tillbaka efter bara en månad, varför du måste veta att du snart får in pengar på kontot så att du kan betala. Faktiskt är det en fördel för dig att låna hos en långivare som har större del av sina kostnader i form av ränta då du får göra avdrag på 30 % av räntekostnaderna sedan i deklarationen.

Låna pengar direkt via Internet

Det klassiska har genom tiderna varit att besöka banken och där be att få ett lån. Du får då fylla i en del blanketter för låneansökan och kanske berätta vad du ska ha dina pengar till osv. Idag är det väldigt få banker och långivare som inte erbjuder dig möjligheten att ansöka om ett lån direkt på Internet inne på respektive webbsida. Att ansöka om lån på nätet är väldigt smidigt och enkelt på många sätt och oftast är det betydligt snabbare än att gå in på banken. Du får fylla i några formulär direkt i webbläsaren och din ansökan skickas sedan direkt till långivaren som snabbt börjar arbeta med att undersöka om du är lämplig för lånet.

Förutom att det är väldigt smidigt att skriva in låneansökan direkt på nätet så är det även betydligt lättare att titta runt på olika typer av lån och hos olika banker och långivare om man använder sig av Internet som verktyg. När all information bara ligger några klick bort så går allting mycket snabbare. Du kan då låna pengar direkt utan att behöva krångla.

Numera börjar det bli vanligare att du som kund kan identifiera dig med Bank-ID eller någon annan lösning. Något som också snabbare upp ansökningsprocessen.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst