Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Obestånd

Obestånd - Att komma på obestånd är något som inte är direkt trevligt. Det innebär nämligen att man inte kan betala räkning och liknande när man ska. Det är skillnad på att bara missa att betala och vara på obestånd då obestånd handlar om att man har ont om pengar, dålig ekonomi och att man inte kan betala. 

Det är inte bara ett tillfälligt kassaflödesproblem, som t ex att man råkar ha ont om pengar på kontot just den här veckan, utan ett tillstånd av allmänt dålig ekonomi. 

Både företag och privatpersoner kan komma på obestånd. Hamnar man i detta läge är det extremt viktigt att så snabbt som möjligt ta tag i situationen och leta efter lösningar. Sådana finns ofta om man är beredd att jobba hårt och kanske offra en del. Lyxfällan på TV3 är ett exempel på folk som har kommit på obestånd men som får en chans att jobba sig tillbaka.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst