Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mobillån 5000

Detta är en artikel som överraskande nog handlar om mobillån på 5 000 kr. Speciellt överraskande med tanke på namnet vi har valt till artikeln. Vi ska här försöka gå igenom lite snabbt vad som man behöver tänka på och vi ska även göra prisjämförelse plus att du hittar länktips. Vi kommer inte att behandla lånetypen så noga i sig utan mer koncentrera oss på vad som är speciellt för just denna summa. 

Mobillån = Mikrolån

Orden mikrolån och SMSlån har de allra flesta hört. Ett mikrolån är helt enkelt ett litet lån på upp till cirka 10 000 kr. Det finns vissa långivare som lånar ut ännu högre men det finns inte speciellt många av dessa än så länge. Löptiden är sedan vanligen 30 dagar men här finns det också långivare som erbjuder återbetalningstider upp till 90 dagar. På senare tid har man även kunnat se långivare som lånar ut pengarna under ännu längre tid men då är det tveksamt ifall det verkligen är mikrolån som vi pratar om. Det är då snarare korta privatlån.

För att få låna pengarna får man betala en ganska hög summa. Ett lån på 5 000 kr kostar cirka 700 kr och uppåt. Det gäller alltså att noga tänka igenom ifall det är rätt att låna pengar eller ej innan man gör detta.

Ett SMSlån är ett samlingsord som används för att beskriva en viss typ av mikrolån och detta är de som man kan söka enbart med hjälp av mobiltelefonen. Annars skiljer inte sig dessa på något vis från mikrolånen. Ett mobillån är exakt samma sak som ett SMSlån. En nackdel med mobillån jämfört med mikrolån är att inte alla långivare godkänner ansökningar via mobilen. Detta gör att det finns större risk att man får betala mer ifall man ansöker om ett mobillån. Ordet SMSlån används också ofta lite felaktigt för att beskriva alla mikrolån.

Jämför mobillån på 5 000 kr

Titta in på vår avdelning där vi jämför mobillån på 5 000 kr innan du lånar några pengar. Ytterligare ett tips är att du besöker vår avdelning där vi jämför mikrolån också då chanserna ökar för ett billigare pris. Lite längre ner i denna artikel hittar du även en enklare jämförelse av mikrolån på 5000 kr. Som du då märker skiljer det mycket i kostnad mellan de olika långivarna vilket gör det viktigt att välja rätt företag att låna pengar av. Det är inte ovanligt att de allra dyraste långivarna tar ut dubbla priset jämfört med de billigaste.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning