Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mobillån 2000

Här kan du hitta lite grundläggande information som hjälper dig som funderar på att ta ett mobillån på 2 000 kr. Du kan även sedan hitta en prisjämförelse av olika långivare plus bra länkar som kan vara till nytta.

Mobillån = Mikrolån

Ett mikrolån är ett lite lån (oftast 500 - 10 000 kr) som är väldigt smidigt att söka och som sedan ska återbetalas snabbt till långivaren. Alla mikrolån går att söka direkt på långivarnas webbplatser och det är här som skillnaden för mobillån kommer in. Ett mobillån är nämligen ett lån som skaffas enbart med hjälp av mobiltelefonen, av denna anledning används oftast ordet SMSlån för denna typ av lån. Nackdelen med detta är att inte alls alla långivare erbjuder sina kunder att söka lån på detta sätt.

Annars är det exakt samma villkor som för mikrolån vilket innebär att det kostar några hundra kronor att ta ett mobillån på 2 000 kr. Löptiden är sedan oftast 30 dagar för ett så här pass litet lån. Alltså ska man ha tillräckligt mycket pengar inom 30 dagar för att betala 2 000 kr + avgifter/räntor. Det ska sägas att det har börjat att dyka upp långivare med lite längre löptid också även på denna lägre summa, fortfarande är det dock inte speciellt vanligt och du får räkna med ett högre pris ifall du lånar pengarna under längre tid.

Mikrolån söker man genom att gå in på en långivares hemsida och där fylla i formuläret. Ett mobillån söks genom att du går in på samma webbplats och där kollar upp exakt vad som ska skrivas i det SMS som sedan skickas till låneinstitutet. Det är alltså inte speciellt knepigt då långivarna alltid har enkla guider på sina sidor där allt förklaras.

Jämför mobillån på 2 000 kr

Här lite längre ner på sidan kan du hitta en jämförelse mellan olika långivare som erbjuder sina kunder att låna 2 000 kr. Vi har tagit med alla som lånar ut denna summa vilket gör att möjligheten att hitta den långivaren som är billigast är störst. Även om detta innebär att lånet ibland bara kan sökas via nätet. Besök även gärna vår avdelning där vi mer grundligt jämför mikrolån på 2 000 kr.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning