Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mobillån 1000

Denna artikel handlar specifikt om mobillån på 1 000 kr. Först ska vi snabbt ta upp lite fakta om denna lånetyp och sedan lite längre ner i artikeln kan du hitta en prisjämförelse mellan flertalet långivare och nyttiga länkar.

Mobillån = Mikrolån

Även om ordet mobillån inte hörs speciellt ofta så är det egentligen inga konstigheter. Ett mobillån är ett mikrolån som söks enbart med hjälp av mobilen. Av denna anledningen kallas de ofta för SMSlån. Just ordet SMSlån används ofta för att beskriva hela denna lånekategori även om det är lite fel egentligen.

Ett mikrolån är ett litet lån som ska återbetalas efter en kort period. Ett mobillån är bara en underkategori till denna typ av lån. Det vanligaste är annars att mikrolån söks direkt via nätet och då mobillån bara söks via telefonen blir de inte lika vanliga.

Annars om man bortser från sättet att söka lånet så skiljer det inget på ett mobillån och mikrolån när det gäller villkor. Du som ta ett mobillån på 1 000 kr får räkna med att betala några hundra kronor för detta ifall långivarna inte har några erbjudanden. Lånet ska sedan lösas på normalt 30 dagar när det är så här litet. Vissa långivare erbjuder längre löptider för sina mikrolån men då brukar det ofta vara lite större summor. Dock kan det finnas några som även lånar ut så här lite pengar under lite längre tid.

Hur man går till väga för att söka ett mobillån är lite svårt för oss att säga exakt här. Grundtanken är alltid att man skickar in ett SMS till den tänka långivaren. Men vad det ska stå i detta meddelande är svårt för oss att säga då det varierar mellan de olika låneinstituten.

Jämför mobillån på 1 000 kr

Innan du lånar några pengar bör du jämföra villkoren från de olika långivarna, sen ska du självklart även noga fundera igenom ifall du behöver låna pengarna eller ej.. Lite längre ner på denna sida hittar du en jämförelse av ett antal låneinstitut där det går att ta ett mobillån på 1 000 kr. Du kan även besöka vår lite mer utförliga jämförelse av mobillån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning