Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Minilån

Vad är ett minilån?

Minilån är egentligen ett annat namn för mikrolån. Detta innebär att du kan räkna med att få låna mellan cirka 1 000 och 10 000 kr när du ansöker om ett mikrolån. Ett minilån kan du ansöka om antingen direkt här på nätet eller genom att använda dig av mobilen, väljer du att använda dig av mobilen brukar man kalla lånet för ett SMSlån.

Ett minilån ska du vanligtvis betala tillbaka med en riktigt kort löptid som från början enbart låg på 30 dagar. Numera finns det dock flera långivare som erbjuder 60 och 90 dagars löptid också. Vidare finns det några som har ännu längre möjlig löptid men då är frågan om man inte är inne och talar om privatlån istället för denna lånetyp.

Varför ta ett minilån egentligen?

När du ansöker om ett minilån bör du innan verkligen ha funderat igenom om det är ett lån du verkligen behöver. Har du kommit fram till att ett lån är rätt för dig kan anledningarna till detta vara väldigt varierande. Det kan t ex vara så att du har hittat något du vill köpa men tyvärr inte har pengar på kontot för att täcka kostnaden för tillfället. Vid sådana tillfällen passar ett mikrolån. Egentligen är det inte så viktigt vad du ska använda pengarna till så länge som det är något du tycker är viktigt och du har en tillräckligt god ekonomi för att klara av återbetalningen.

Hur ansöker man om ett minilån?

Det är väldigt enkelt att skaffa sig ett lån. Antingen gör du det på nätet eller så använder du din mobiltelefon för att skicka in ansökan. De olika långivarna har lite olika tillvägagångssätt när det gäller låneansökningar. Du hittar exakt information för varje respektive långivare på deras egna hemsidor. Rent allmänt kan man iaf säga att det är väldigt enkelt och smidigt att söka ett minilån.

Vilka långivare har minilån?

Du kan hitta ett antal långivare som har denna typ av lån lite längre ner på denna sida. Sedan har vi även en jämförelsesida där du kan se prisjämförelse för ett antal olika långivare på deras mikrolån. Här under hittar du även en snabb jämförelse men den är inte alls lika uttömmande som den vi länkade till här innan.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning