Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån utan SMS

När man söker ett SMSlån är det vissa låneinstituten som har rutin att det ska fyllas i en ansökningskod som man enbart kan skaffa genom att skicka ett SMS till dem. För att få denna ansökningskod måste man även betala, vilket normalt kostar 25 kr som dras direkt på telefonräkningen. Det som är positivt när det gäller detta är att färre långivare använder sig av denna metod nu för tiden. Från början använde de allra flesta en ansökningskod men nu är det färre som använder denna typ av kod än de som inte gör det.

Ansökningskoden använder man sedan i ansökningsformuläret för att det ska blir rätt ifyllt. Detta är ju inget direkt konstigt om det är så att man blir godkänd med sin ansökan. Det finns nämligen inget som säger att de låneinstituten som använder sig av denna ansökningsprocess blir dyrare totalt än de som ger ut mikrolån utan SMS. De kan t o m vara billigare då deras övriga kostnader kan vara lägre.

Den stora nackdelen med det där med ansökningskoder är om du inte sedan skickar in en ansökan eller om ansökan du skickar in blir nekad. Är detta fallet kommer du ändå att få betala de 25 kronorna eller mer som det kostar att få ansökningskoden. Att betala 25 kr för några siffror som man inte har haft någon nytta av är ju inte direkt roligt, vilket kan göra det intressant att kolla upp de låneinstituten som erbjuder mikrolån utan SMS.

Vilka låneinstitut erbjuder mikrolån utan SMS?

Som vi tidigare skrev använder de flesta långivarna inte en ansökningskod längre. Det har istället blivit vanligt att man identifierar sig på andra sätt när en webbansökan genomförs. En lista på långivare som erbjuder mikrolån utan SMS hittar du här under. Vi har även där jämfört kostnad mellan de olika långivarna för att skapa en liten överblick.

Tänk bara på att kolla upp deras kostnader som vi skrev om tidigare. För om det är så att du har tillgång till en telefon och därmed kan skaffa en ansökningskod kan detta vara värt pengarna om du tror att ansökan blir godkänd när den skickas in.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning