Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån direkt

En av poängerna med mikrolån är att det ska gå snabbt att få pengarna insatta på sitt konto. Att pengarna betalas ut så snabbt är en av sakerna som du betalar för när du tar ett mikrolån. Vill du läsa mer om vad ett mikrolån exakt är så är tipset att du besöker vår sidan där vi tar upp grundläggande info om detta. Läs mer om mikrolån.

Hur snabbt kan du få pengarna?

Vissa låneinstitut gör reklam för att du kan få ett lån väldigt snabbt. Pengarna ska sättas in på ditt konto inom ett par minuter. Detta är ju verkligen vad man kan kalla för ett mikrolån direkt. Sanningen bakom detta kan var allt från att du verkligen får pengarna efter ett par minuter till att det kan ta lite längre tid. Det är nämligen ofta så att låneinstituten har samarbete med vissa banker där det går snabbare att sätta in pengarna. Har du då ett konto där kommer ditt mikrolån att sättas in direkt. Har du inte det kan det ta någon timme innan pengarna finns på kontot.

Det har även kommit nya regler de senaste åren som har begränsat hur snabbt långivarna kan säga att pengarna ska komma in på kontot. De får inte längre göra reklam som t ex säger att pengarna finns på kontot inom 10 minuter eller liknande kort tid.

Vanliga utbetalningsvillkor

Eftersom det inte finns något som säger att låneinstitutet som du ansöker hos har en samarbete med just din bank kan det vara bra att veta vad standardtiden brukar vara för utbetalningar av mikrolån.

Vanligtvis är det så att ifall du ansöker om ett lån innan klockan 13:00 på en vardag kommer pengarna att finnas tillgängliga på kontot någon gång mellan 15:00 – 17:00 samma dag. Detta kanske inte är ett mikrolån där pengarna sätts in direkt med det är iaf ett mycket snabbt lån.

Är det på en helg eller en fredag efter 13:00 som du söker lånet kommer det att ta lite längre tid innan du garanterat har pengarna på bankkontot. Då är det måndag morgon som gäller istället.

Tänk bara på att detta exempel inte något som med säkerhet gäller för alla låneinstituten. Vissa kan vara snabbare medan andra är långsammare. Dock är det vanligt att det tar ungefär så här lång tid att få ditt mikrolån.

Jämföra mikrolån

Är det så att snabbheten är det allra viktigaste för dig är risken större att du kan få betala lite mer pengar då det tyvärr inte är säkert att det billigaste låneinstitutet är det som också betalar ut pengar snabbast.

Titta därför gärna på vår jämförelse av mikrolån och ta där ett beslut om det är viktigast att få pengarna direkt eller om det får ta lite längre tid men då kanske bli lite billigare.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning