Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån 4000

Denna artikel handlar om mikrolån på just 4 000 kr, därför hittar du här bara det som är speciellt för just denna storlek av mikrolån. Vill du hitta lite mer grundläggande info om mikrolån är tipset att du besöker vår sida där vi tar upp just detta.

Läs mer om mikrolån.

Om du bara vill hitta en snabb jämförelse när det gäller priserna för mikrolån av denna storlek kan du titta under denna artikel. Där har vi just en sådan enkel jämförelse som ger en bra överblick när det kommer till kostnader.

Alternativ när det gäller mikrolån på 4 000 kr

Ser man tillbaka några år i tiden så var det inte speciellt vanligt att långivarna lånade ut mer än 3 000 kr när det gällde mikrolån. Därmed kunde det vara ganska svårt att hitta en bra långivare att vända sig till men numera ser situationen lite annorlunda ut. Nu finns det istället ganska många alternativ att välja mellan så det ska inte vara något problem att låna denna summa. Fortfarande kan det dock finnas några långivare som kräver att du har tagit ett lån tidigare hos dem.

Villkor för mikrolån på 4000 kr

Det finns ju självklart en massa olika villkor som gäller om du söker ett mikrolån. Här kommer vi bara att ta upp vad som gäller när det kommer till pris och längd på lånet. Men det finns ju mer än det att läsa och några av de sakerna som tas upp i långivarnas villkor kan du läsa i vår artikel där vi skrivit lite mer om detta. Exempelvis står det här mer om de villkor som ställs på dig för att en ansökan ska ha någon chans att gå igenom.

Läs mer om Lånevillkor för mikrolån.

Tänk bara på att detta är lite vad du ska tänka på när du tar ett lån. Det är fortfarande viktigt att du läser villkoren som just det institutet som du väljer har. Läser du inte igenom dem är risken mycket större för negativa överraskningar senare.

Hur lång löptid har ett mikrolån?

Det snabba svaret är att lånet sträcker sig i bara 30 dagar. Numera finns det dock vissa långivare som erbjuder lite längre lån som t ex 60 eller 90 dagar. Detta är något som då kommer att kosta extra för dig som låntagare. Som en grundregel är det dock bra att räkna med att ett mikrolån på 4 000 kr kommer att sträcka sig under bara 30 dagar, om du vill komma undan så billigt som möjligt dvs.

Ett lån på 30 dagar är ju ett väldigt kort lån vilket gör det extra viktigt att du har planerat ekonomin på ett sådant sätt att det finns pengar tillgängliga att betala tillbaka banken när de 30 dagarna har gått. Det är här fördelen för de lite längre löptiderna kommer in då du inte behöver amortera lika mycket varje månad.

Pris för ett mikrolån på 4 000 kr?

Du kan räkna med att det kommer att kosta strax under 600 kr att ta ett mikrolån på 4 000 kr. Fundera därför igenom om du tycker att det är värt att betala 600 kr för att låna denna summa under 30 dagar. Svaret på detta säger ju ifall du tycker att priset på lånet är alldeles för högt eller ej. Skulle du välja att låna under en längre period får du räkna med att lägga till minst 300 kr på priset.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning