Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån 30+ dagar

Från börja var bara möjligt att få ett mikrolån som hade en löptid på 30 dagar. Numera finns det även möjligheter att låna pengar under en längre tid om man så vill. Vissa långivare har nämligen insett att det finns en stor marknad för dem som vill ha mikrolån som sträcker sig under en lite längre tid. Det är troligen just delen med löptid som har utvecklats mest när det gäller mikrolån under senaste åren.

Sen ska man ha klart för sig att det fortfarande handlar om korta lån men istället för att ha en löptid på 30 dagar är det möjligt att låna upp mot 90 dagar istället. Det har även börjat dyka upp långivare där det går att låna upp till 1 år eller liknande. Vad som är lite svårt då är att bestämma ifall det är frågan om ett mikrolån längre eller om det har gått över till att vara ett privatlån.

Lite längre ner på denna sida hittar du en lista med ett antal långivare som erbjuder dig att ta mikrolån som sträcker sig längre än 30 dagar. Vi har även skrivit lite snabbfakta som kan var dig till hjälpa. Besöker du vår stora avdelning för jämförelse av lån så kan du sedan hitta jämförelser för betydligt fler lånesummor m.m.

Kostar det mer?

Du får klart räkna med att betala mer för ett längre lån. Men detta är ju inget unikt för just mikrolån utan detta gäller egentligen för alla typer av lån då man ju betalar ränta på lånesumman under en längre tid. Summan av det är att lånet sammanlagt blir dyrare. Det positiva är att ett lån som delas upp på flera återbetalningar kommer att ha en lägre kostnad varje månad. Du får helt enkelt göra en avvägning när det gäller vad som är bäst för just dig.

Privatlån

Det kan även vara idé att kolla upp om ett privatlån är något för dig att ta. Du kan där låna pengar under en längre tid än vad det går för mikrolån och kostnaden per månad kommer att vara klart lägre. Privatlån går ofta att få från 10 000 - 350 000 kr men det kan även finnas långivare som lånar ut mindre summor.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning