Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån 1000

Ett mikrolån på 1 000 kr är till för dig som behöver snabba pengar under en kortare tid. Detta är syftet med alla mikrolånen och därför är de helt konstruerade för att hjälpa till vid denna typ av situationer. Vill du läsa lite mer om vad det mer exakt innebär med ett mikrolån är vårt tips att du besöker vår sida där vi tar upp vad mikrolån egentligen är. I denna artikel kommer vi nämligen att inrikta oss helt och hållet på summan 1 000 kr och vad det t ex kostar. Läs mer om mikrolån.

Pris för ett mikrolån på 1 000 kr

Till stor del är det kostnaden på lånet som avgör om du är intresserad eller ej av att ta det och priset för ett mikrolån på 1 000 kr ligger ungefär på 250 kr. Detta innebär att du måste vara beredd att betala tillbaka banken cirka 1 250 kr när lånetiden har gått ut. Nu ska det sägas att det finns vissa långivare som har erbjudande till sina nya kunder som säger att de kan få låna pengar gratis av dem. Något som kan vara värt att tänka på.

Tycker du att detta är en rimlig summa att betala för det lånet som du önskar dig är det ju bara att köra på och söka det. Känner du dig inte lika säker på om det är värt dessa pengar eller inte vet om du kommer att ha tillgångar som gör att du kan betala tillbaka ditt mikrolån på 1 000 kr när lånetiden går ut är tipset att du inte söker ett lån av denna typ.

Det är nämligen så att ifall du inte klarar av att betala tillbaka så kommer det att kunna kosta dig mycket extra i avgifter och i värsta fall kan du få en betalningsanmärkning om långivaren inte får tillbaka sina pengar.

Övriga villkor

Som för alla andra lån finns det ett antal till villkor som du bör ha ordentlig koll på när det gäller mikrolån på 1 000 kr. Det allra viktigaste av dessa är under hur lång tid som lånet sträcker sig.

Ett mikrolån på 1 000 kr är ett väldigt kort lån och låneinstitutet kommer att kräva tillbaka pengarna av dig efter enbart 30 dagar. För just denna lilla summa gäller det nästan alltid att pengarna ska betalas tillbaka efter 30 dagar, hade det varit frågan om ett större mikrolån hade löptiden mycket väl kunnat vara längre. Det kanske finnas några låneinstitut som erbjuder lite längre lånetid men då kommer du även att få betala extra för detta.

De andra villkoren som gäller för mikrolån hittar du enklast på den önskade långivarens hemsida. Det är även på de deras hemsida som du hittar information om vilka sätt du kan använda när du ska söka ett mikrolån. Vanligast är att lånen skaffas genom att skicka in en ansökan via det webbformulär som långivarna har.

Tips på låneinstitut som erbjuder dig att ta mikrolån på 1 000 kr kan du hitta lite längre ner på denna sida. Där märker du också att det finns många att välja på något som gör att det blir lättare för dig att hitta någon som erbjuder lån med bra priser och villkor. Priserna ser du självklart i jämförelsen här nedan.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning