Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Lösa ett billån

Det finns ganska många situationer som det är aktuellt att lösa ett billån i förtid. Det kan t ex vara så att du har sparat ihop tillräckligt med pengar eller kanske du ska sälja bilen innan lånet går ut.

Sen ska du som alltid komma ihåg att lösa lån i rätt ordning. Detta innebär att ditt billån som förhoppningsvis inte har någon jättehög ränta kanske inte är det lånet du ska prioritera först. Har du t ex smålån kan de ha räntenivåer som är flera gånger högre.

Sparat ihop pengar

Detta är ju självklart den trevligaste situationen som du kan hamna i då det betyder att din ekonomi troligen är i väldigt god kondition. Det som även då är bra att veta är att ett billån normalt inte kostar något extra alls att betala tillbaka i förtid.

Det är helt enkelt bara att ta kontakt med långivaren och bestämma hur en återbetalning ska gå till. När pengarna sen är återbetalade äger du själv bilen och långivaren har inget alls med det hela att göra längre.

Sälja bilen

Ska du sälja din bil innan du har betalat tillbaka lånet måste du alltid lösa lånet för de pengarna du får från försäljningen. Blir det sedan mer pengar över från försäljningen kan du spara dem till vad du vill. Även här kostar det inget extra att lösa billånet utan det är bara att trava in till långivaren med pengarna.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst