Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Billån - Köpa av privatperson

Att få ett billån när man köper en bil av en privatperson kan vara mycket svårt då de flesta långivare tvärt säger nej till denna typ av ansökningar.

Den vanliga lösningen om man ändå har hittat en kanonbil som någon privatperson säljer är att man har fått ta antingen ett privatlån, ökat på t ex ett bolån eller fått betala hela bilen kontant. Dessa lösningar fungerar då det inte finns något krav på att pengarna ska användas till något speciellt, för bolån är det värt att notera att det bara är möjligt ifall du redan har ett som du kan öka på det går inte att ta ett nytt.

Tyvärr är inte alltid detta några speciellt bra lösningar då ett t ex ett privatlån vanligtvis är dyrare än ett billån. Har man inget hus eller ett som är fullt belånat försvinner ju bolånsalternativet bort också. Har man sen inte tillräckligt mycket kontanter finns risken att bilköpet går i stöpet och man måste leta sig till en handlare istället.

Finns det då inga alternativ?

Det trevliga är att det har börjat dyka upp alternativ där du får låna pengar fast att du köper bilen av en privatperson. Det som normalt sker är att långivaren vill att bilen ska kontrolleras för att värdet ska kunna fastställas då bilen ska stå som säkerhet för lånet. Långivaren brukar även hjälpa till med att få till denna undersökningen.

Annars fungerar det på ungefär samma sätt när man ska låna pengarna som det gör vid köp av handlare. Lånet blir sen ett helt vanligt billån som inte skiljer sig alls från det som skapas ifall du köper en bil hos en handlare..

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst