Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Billån betalningsanmärkning

Ska du köpa en ny eller begagnad bil är det kanske så att du behöver ta ett billån för att finansiera detta. Det är ju ofta stora kostnader som det handlar om när man köper en bil. Har du sedan en eller flera betalningsanmärkningar finns det stor risk att det har stoppat dig tidigare från att köpa den bil som du vill ha.

Men du behöver inte vara orolig då det finns möjligheter för dig som har en sund ekonomin trots anmärkningar att få ett billån trots betalningsanmärkning.

Betalningsanmärkning när du ska söka ett billån

Betalningsanmärkningar är något vanligt i Sverige. Det finns uppgifter som säger att så många som cirka 15 % av befolkningen i landet har en eller flera betalningsanmärkningar. Sen behöver inte en betalningsanmärkning vara ett tecken på att man har en dålig ekonomi för tillfället då du antingen kan ha fått kontroll över ekonomin efter det att du fick anmärkningen eller kanske du fick de enbart pga slarv.

Historiskt har det dock varit svårt att få ta ett billån när man har en betalningsanmärkning. Det har inte bara varit svårt att få ett billån utan det har varit svårt att få alla typer av lån när man haft betalningsanmärkningar tidigare. Numera finns det trevligt nog ett antal möjligheter för dig iaf.

Hur går det till?

De klassiska bankerna gör en kontroll av din kreditvärdighet och upptäcker då snabbt att det finns betalningsanmärkningar, detta gör att de säger nej direkt. De långivare som lånar ut pengar till billån trots betalningsanmärkningar gör en annan typ av kreditkoll där de sätter ett betyg på hela ekonomin. Betalningsanmärkningen kommer här att påverka negativt men den diskvalificerar inte dig utan kan uppvägas av positiva ekonomiska grejer som fast arbete. Blir slutresultatet av denna kreditkoll positivt kommer du att få ta ett billån. Viktigt är att notera att det inte finns några garantier alls utan krävs en god ekonomi i övrigt vilket innebär jobb, inte för stora skulder osv.

Hur ser ett billån med betalningsanmärkning ut?

Ett billån med betalningsanmärkning är likadant som ett vanligt billån. Att du har en anmärkning kan påverka så att du får betala en lite högre ränta men annars ska det inte vara någon skillnad.

Du kan läsa mer om hur det fungerar med billån på vår sida som handlar om just det.

Var ska man ta ett billån trots betalningsanmärkning?

Det finns flera långivare som erbjuder dig att ta ett billån trots betalningsanmärkning. Vi kan dock inte säga vilken långivare som är bäst utan du måste själv titta runt på de olika alternativen för att hitta det som passar dig bäst.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig hitta lån med betalningsanmärkning

Här kan du snabbt och enkelt jämföra lån som du kan ta trots betalningsanmärkning. Långivarna här tillåter en eller flera aktiva anmärkningar, men du måste givetvis ha godkänd ekonomi i övrigt. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på olika saker, samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst