Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 500000

Att låna 500 000 är inte någon av de vanligaste summorna som man kan låna. Detta tillsammans med att det är en ganska stor lånesumma måste man troligen ta ett lån som har någon form av säkerhet för att kunna få pengarna

Bolån

Det kan vara så att du behöver låna 500 000 kr till ett hus. Om det är fallet så är det frågan om ett bolån som du ska söka. Vill du veta mer om bolån kan du gå in på vår specialsida om just bolån och där hitta all information om just denna typ av lån. Vi har närmare 30 artiklar här på sajten om bolån, så vi tar upp det mesta rörande detta.

Eftersom bolån är den vanligaste formen av lån när en halv miljon kronor ska lånas kan du även lite längre ner på denna sida hitta lite snabb information om de långivarna som du annars hittar på vår jämförelsesida.

Andra sätt att låna 500 000 kr

Om du inte ska låna 500 000 kr till en bostad så har du fortfarande alternativet att ta ett lån med ett hus som du redan äger som säkerhet. Har du inte ett hus gäller det troligen att hitta något annat som du kan erbjuda som säkerhet för ditt lån. Det är nämligen så att de vanliga lånen utan säkerhet som man vanligtvis kallar för privatlån oftast bara sträcker sig upp till cirka 350 000 kr.

Visst kan du låna 250 000 kr från två olika långivare förutsatt att du klarar kreditprövningarna. Men det gäller att vara ganska försiktig med detta då månadskostnaden kommer att hamna över 6 000 kr även om räntan inte är speciellt hög och du amorterar på 13 år. Tvekar du om din ekonomi klarar av denna påfrestning är detta inte ett bra alternativ.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst