Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 400000

Att låna 400 000 kr tillhör inte de vanligaste summorna att låna. Detta visar sig t ex i de olika alternativen du har att välja på, vilka är ganska få. Här ska vi försöka ta upp lite snabbt hur det kan gå till.

Vad ska du använda pengarna till?

Detta är en fråga du måste ställa dig innan du söker ett lån. Det är nämligen så att långivarna har olika typer av lån för olika saker. Ska du t ex köpa en bil eller ett hus ska det inte vara några större problem att hitta en långivaresom lånar ut 400 000 kr då du använder dessa som säkerhet för lånet. Läs mer om dessa typer av lån på de sidorna vi länkade till. Det finns även många andra typer av lån du kan söka för speciella tillfällen.

Tipset är då att du gör en sökning dels här på sidan men även på Google där du då söker efter det du vill låna pengarna till. I princip all information som behövs finns på nätet och vi har en stor del av denna själva.

Låna 400 000 kr med säkerhet

Som vi tidigare har varit inne på ska det inte vara något större problem att låna 400 000 kr om det är ett lån med säkerhet som du ska söka. Då kommer det du köper att stå som säkerhet för lånet vilket innebär att långivaren kan kräva in det som betalning om du inte skulle klara av återbetalningarna. Detta gör att långivaren känner sig tryggare och därmed går med på att låna ut större belopp. Fortfarande krävs det att du klarar kreditprövningen som långivaren utför men om den går bra ska det inte vara några svårigheter att hitta ett lån om du har något att erbjuda i säkerhet.

Här nedan kan du hitta förslag på långivare som erbjuder dig att låna om du har något i säkerhet. En bostad är det vanligaste att de långivarna som vi här listar kräver.

Låna 400 000 utan säkerhet

Att ta ett vanligt privatlån kan vara mycket svårt för dig om du vill låna 400 000 kr. Det är nämligen så att långivarna oftast bara erbjuder privatlån upp till 350 000 kr. För att kunna få ett större lån krävs det därför att du tar direkt kontakt med ett bankkontor plus att du har en väldigt god ekonomi för att långivaren ska känna sig trygga i att låna ut 400 000 kr. Det är alltså inte omöjligt att få ett lån utan säkerhet men det är mycket svårt. Du kan dock inte låna denna summa direkt på nätet eller annat genom deras formulär, istället är det direkt kontakt med långivaren som gäller för att det ska finnas någon chans.

Sen ska ju sägas att det inte finns något som säger att du inte kan låna från två olika långivare. T ex att låna 200 000 kr från två olika. Dock ska man vara väldigt försiktig med att låna på detta viset då det är stor risk att dra på sig alldeles för höga kostnader varje månad. Se därför till att vara försiktig för att inte hamna i några svårigheter.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

Alltomlån hjälper dig hitta ett låna med säkerhet

Här hittar du banker och långivare som har bolån. Du kan se rörlig ränta (3 månader) och även bunden ränta för 1, 3 och 5 år. Långivarna är sorterade på lägst ränta för 3 år bundet bolån. Vill du ha mer information och fler räntor kan du kolla in vår stora jämförelse av bolån / bostadslån.

Surfar du i mobilen? Vänd skärmen på sidan för att se fler kolumner m. info!
Långivare 3 mån 1 år 3 år 5 år
Svea EkonomiSvea Ekonomi3.95 %---
Hypotektet BolånHypotektet Bolån1.28 %1.35 %1.4 %1.76 %
SBABSBAB1.74 %1.74 %1.89 %2.31 %
Mitt BolånMitt Bolån1.74 %1.74 %1.89 %2.31 %
SwedbankSwedbank2.25 %2.25 %1.95 %2.3 %
SEBSEB2.05 %2.05 %1.95 %2.3 %
HandelsbankenHandelsbanken2.05 %2.05 %1.95 %2.3 %
LänsförsäkringarLänsförsäkringar2.23 %2.19 %1.95 %2.3 %
NordeaNordea1.89 %1.99 %1.99 %2.29 %
SkandiaSkandia2 %2 %2.09 %2.49 %

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst